Øyeoperasjon

SANYO DIGITAL CAMERANicolae Vasile (54 år) ble forlatt da han var liten og vokste opp på et barnehjem, sammen med søsteren til han var 18 år gammel. Han fant aldri foreldrene sine. Han giftet seg med ei dame som var utro mot han, så han gikk fra henne og flyttet fra Spantov til Oltanita. Der giftet han seg på nytt med en kvinne fra Oltanita og begynte å jobbe som sikkerhetsvakt. Men han måtte se etter en ny jobb fordi de betalte han ikke. De hadde vanskeligt for å ta vare på seg selv, for de måtte betale husleien og var ekstremt begrenset av å nesten ikke ha noen penger. Situasjonen ble værre for tre år siden når han begynte å miste synet.

 

SANYO DIGITAL CAMERA

Som resultat av et evangeliserings arrangement i Oltanita, begynte han å gå i kirka. Han likte møtene veldig godt og noen i kirka begynte å besøke han en gang i uka. En gang de gikk for å besøke han, hadde han en ledning som gikk fra huset til toalettet slik at han kunne holde seg i den for å finne frem. Når han fortalte historien sin om at han ikke kunne se lengre, ble de veldig berørt og visste at han trengte hjelp.
De ringte Brad og fortalte han om situasjonen og at Nicolae trengte grå stær operasjon på begge øynene. Brad ringte til vennene sine i Norge og i løpet av to til tre uker mottok Brad penger til operasjon av det ene øyet. Da kunne de ta Nicolae til et sykehus i Bucuresti. Etter noen tester, oppdaget legene at Nicolae også hadde diabetes. Han trengte virkelig operasjon for øyet, men de måtte vente litt for blodsukkeret var veldig høyt (500 mg/Dl). Han ble liggende på sykehuset i to uker. Operasjonen som ble gjort på det ene øyet var vellykket og kan han nå se med ett øye.
Nicolae er en veldig spesiell mann og er veldig aktiv. Han kommer på hvert møte som er i kirken og har alltid lyst til å lære mer om Gud. Han kan se godt med det ene øyet, men trenger fortsatt operajon på det andre øyet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *