Om oss

Vi vet det nytter å tenne lys i mørke. Vi vet det er mulig å gi håp midt i nød og fattigdom. Vil du hjelpe oss å hjelpe?

Vi er engasjert i arbeidet ved Hope Centre Calarasi, i Europas fattigste slumområde som ligger i Romania. Ved Hope Centre får barna fra slummen mat, klær, enkel medisinsk behandling, barnehagetilbud, oppfølging av skolearbeid, kjærlighet og omsorg av voksne som bryr seg.

Make A Change prosjektet ble startet høsten 2010, med ønske om at barn og unge tilknyttet speideren, korene og ungdomsklubben i Betania Spangereid og Betel Svennevik skulle få erfare at det er mulig å gjøre en forskjell for noen av verdens fattige. Siden da har barn og unge vært engasjert gjennom basarer, vaffelsalg, loppemarked, flaskeinnsamling og lignende aktiviteter for å samle inn penger til Hope Centre.

Våren 2011 sendte vi ned en hjelpesending og i påsken reiste vi ned på team-tur med en gjeng ungdommer. Det var fantastisk å se at hjelpen kommer fram, at klær og leker som kom fra oss i Norge var i bruk.

 

Geir Myra

tlf: 902 02 801
E: geir@make-a-change.no

Elin Myra

tlf: 974 22 313
E: elin@make-a-change.no

Lars Barkve

tlf: 920 13 229
E: lars@make-a-change.no

Janet Tobiassen

tlf: 906 36 552
E: janet@make-a-change.no

Åse Lene Tobiassen

E: aselene@make-a-change.no

 

Kart over områder i Romania

large_map_2016

Kartet over er et kart over Calarasi fylke, Romania, i sørøstdelen av Romania. Make a Change er tyngst involvert i Calarasi, Caramidari, Chiselet, Roseti og Chirnogi.

Kontakt Skjema