Elisei på Bibelskole!

Til alle mine norske venner

I september 2017 har jeg fått anledning til å studere ved Bethel School of Supernatural Ministry, i California U.S. Men for å komme meg dit trenger jeg din hjelp. Som på så mange andre områder i livet er jeg avhengig av andre for å komme dit Gud vil ha meg. Mitt hjerte brenner for å nå mennesker her i Calarassi i Romania, og jeg vet at jeg trenger å vokse i kjennskap til Guds ord, og å få trening og erfaring  i forhold til det kall og de gaver som Gud har gitt meg.

Jeg elsker arbeidet mitt i Outstreched Hands of Romania, og min plan er å gå på bibelskolen for så å komme tilbake enda sterkere utrustet til å tjene sammen med Brad og teamet.

Dette er mine økonomiske behov

  • Ca 3000 kr – Student visum
  • 3800 kr – Registrerings-avgift ved skolen
  • 38 000 kr Semesteravgift
  • 48 000 kr Opphold, mat og misjonstur
  • 17 000 kr Flybilletter

De totale kostnadene på skoleåret ligger på rundt 111 000 kr

Tusen takk for at du ber for meg. Har du mulighet til å hjelpe meg økonomisk skal du vite at det betyr mye for meg. På forhånd takk for din støtte!

Bank info: 3138.10.47221 NB!!  Husk å merke gaven med Elisei

One thought on “Elisei på Bibelskole!

  1. Harald Rønning says:

    Dette vil jeg anbefale å være med å støtte. Elisei er en kjernekar som vi har stor glede og nytte av på våre turer med skolen til Romania. Han gjør en formidabel dugnadsinnsats og er utrolig service-minded. Unner han en utdannelse på bibelskole i USA. Bless! Mvh Harald

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *