Chiselet i Mai

Hei alle sammen

Vi har hatt en fantastisk vår her i menigheten i Chiselet, og mange mennesker har blitt døpt. Vi er nå tilbake til «det mer normale» men Gud jobber fortsatt og gjør store ting iblant oss.

Jeg er veldig begeistret for arbeidet vi har startet i Luica. Dette er en landsby med mange mennesker i nød. Vi har bedt i over et år om at Gud skal vise oss sin plan for dette arbeidet. I tre uker har vi nå hatt «fotballministry» der, og mellom 25-30 gutter dukker opp. Vi spiller fotball, deler evangeliet og bruker tid sammen med dem.

Lørdag 15 april inviterte vi en familie fra Luica til møtet vårt i menigheten. De kom og tok imot Jesus. Vær med oss og be for denne familien med 6 barn og for landsbyen og arbeidet vi har startet opp der.

På Etter-skoletid tilbudet vårt i Chiselet ser vi hvordan Gud fortsetter å forvandle barnas liv, og mange har bestemt seg for å følge Jesus. Vi ønsker å bygge en lekeplass til barna utenfor kirken og også et eget barnehagerom hvor de minste kan ha sine egne aktiviteter separert fra skolebarna.

Tusen takk for at dere står med oss, må Gud rikelig velsigne dere tilbake

Med vennlig hilsen Nicu fra Chiselet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *