En stor åpenhet for evangeliet i Roseti

roseti_newsletter_1_largeI slutten av Juli satte «Utstrakte Hender» teamet opp teltet i Roseti for å arrangere «Tent Event», et teltstevne for hele bygda med spesielt fokus på barna. Selv om vi har arbeidet i Roseti i 5 år nå og har en kirke der, har vi aldri hatt ett slikt arrangement der. Vårt team ble veldig overrasket og oppmuntret når det endte opp med å komme over 300 barn hver dag.

Den store oppslutningen er et bra bevis på at folk er ofte mer åpne for å høre Guds ord enn vi tror de er (Lukas 5:1). En av de mektigste tingene som skjedde ved dette teltstevnet var den gode tiden med andakt og bønn om frelse på slutten av hver dag.

roseti_newsletter_3_large

I andaktstiden på slutten snakker vi med ungene og spørr de spørsmål fra talen og bekrefter de på det de lærte om Jesus. Mange av ungene forstod det de hørte og ville respondere, de kom frem for å bli bedt for og søke Herren. Vi blir helt ydmyke av å se oppriktigheten til mange av barna. Det som festet seg sterkest hos meg fra denne leiren var det å se ungene som ba, gråt og søkte Herren uten noen spurte eller hjalp. Det var så mange unger som kom frem på en gang at vi kunne ikke bruke nokk tid på å snakke og be med dem en etter en. Vi tror at alle disse ungene kom frem fordi de ville og trengte, ikke fordi de andre ungene gjorde det.

roseti_newsletter_2_large

I slike øyeblikk som dette blir jeg minnet på hvorfor arbeidet vårt eksisterer…. «Å reise opp en arme av barn og fattige for å gi evangeliet til de unådde delene av Romania.» Vi er utrolig belønnet for det harde arbeidet vi invisterer selv om bare ett barn tar i mot Jesus som Herre og frelser, og vi føler at det å se så mange som responderer er noe som gjør oss helt stumme av begeistring.

Vi er beæret med å få jobbe sammen med Jesus i denne veldig åpne innhøstningsmarka. Igjen vil vi takke deg for deres økonomiske støtte og bønner, uten det kunne vi ikke ha vært her og gjort det vi gjør!

Vennlig hilsen, Brad Hayes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *