Infeksjon og Tuberkulose

Mihai constantinMihai er nitten år og har en søster. Han hadde en vanskelig barndom. Fra han var to til ni år var faren i fengsel og moren jobbet hele tiden, så han var for det meste alene i barndommen. Når Mihai sin far slapp ut av fengsel startet han med å jobbe i Spania med familien. Familien reiste frem og tilbake mellom Spania og Romania på grunn av muligheten for å jobbe i Spania.

 

I 2012 falt Mihai og skadet foten på skøyteisen.
I stedet for at foten ble bedre ble han stadig verre og etter en tid kunne han ikke lenger gå. Da han kom til lege fant de i tillegg til en infeksjon også tuberkulose i foten. Han trengte en operasjon straks, sykdommen hadde kommet så langt at Mihai ville dø uten behandling. Familien hadde ikke penger til en slik operasjon, men med hjelp av slekt og venner samlet de sammen alt de kunne. Familien brukte tre måneders husleie og risikerte å bli satt på gata – likevel var det ikke nok.

Venner fra Norge var på besøk i Romania og på et bønnemøte fikk de høre om den vanskelige situasjonen Mihai og familien hans var kommet i. De bestemte seg for å hjelpe og samlet inn det nødvendige slik at Mihai kunne bli operert. De besøkte ham på sykehuset hvor de overrakte gaven. For Mihai ble denne gaven et bevis på at Gud både ser og elsker ham, og han gråt og gråt.

Mor til Mihai ble også overveldet av hvordan kirken ba for sønnen hennes og stilte opp og hjalp da
alt var håpløst. Hun ga sitt liv til Jesus og går nå i kirken sammen med hele familien.

Nå er foten hans er mye bedre. Dette er et Guds mirakel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *