Hope Senteret

For noen fantastiske dager! Jeg elsker å være med ungene og tilbringe tid sammen med dem. Det er utfordrende noen ganger og vanskelig å få de til å være stille, men kan ikke si annet enn at jeg elsker det!

I går hadde jeg jentegruppe på Hope Senteret, noe jeg har hver tirsdag. Det er forskjellig hvor mange jenter som kommer, men i går var vi ca 10 stk. Jeg planla å lage pizza og kjøpt alle ingrediensene jeg trengte til å lage det. De fikk litt deig hver og lagde hver sin pizza. De syns det var super gøy og mens pizzaen var i ovnen delte jeg litt med dem om å være snille med hverandre.

*Det dere vil at andre skal gjøre mot deg, skal dere også gjøre mot dem* -Matt 7:12

Vi snakket om jente ting og gutter og planla hva vi skulle gjøre neste uke. Når alle pizzaene var ferdig, spiste vi sammen. Veldig bra og koselig stund sammen.

På ettermiddagen i går lagde vi popcorn til alle ungene som har leksehjelp og satt på en film til de.

I dag var jeg på Hope Senteret og lagde mat til ungene. Jeg lagde en slags kålrett, med kål, løk, ris, pølse og tomatpure. Veldig interessant men godt 🙂 Meg og Terence har planer om å gå rundt i landsbyen rundt Hope Senteret flere ganger i uken. Det er viktig å møte menneskene der de er og vise oss i nabolaget. Så i dag gikk Terence, Natalie og meg rundt i nabolaget og møtte familier, snakket med dem og bare gikk rundt.

På ettermiddagen hadde vi barneprogram for ungene, noe jeg er ansvarlig for. I dag snakket jeg om babeltårnet og om hvordan Gud ga oss alle forskjellige språk.

image (1)

Etterpå hadde vi en lek. Jeg delte ungene inn i 7 grupper med mellom 5-6 på hver gruppe, ga de tannpirkere og gummibjørner. Ungene fikk besjed om å lage så høyt tårn de kunne med det de fikk, tårnet måtte stå av seg selv. Ungene syns det var kjempe gøy og til og med lederne heiv seg med på leken og storkoste seg!

image (2) image (3) image (4) image (5)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *