Jente møte

Som jeg koser meg når jeg får sitte ned med jentene, tilbringe tid sammen med dem og bare snakke. Denne uka har vært en friuke for barna som går i barnehagen og opptil 4.klasse. Så jeg har ikke vært på kjøkkenet hele uka, bare gjort andre ting som måtte gjøres på Hope Senteret. Samtidig som jeg har fått tilbringe masse tid sammen med jentene der.

På tirsdag hadde jeg jente møte for alle jentene i nabolaget. Jeg hadde kjøpt inn neglelakk og sminke, som vi kunne pynte oss med. Og snakket med de om at Gud elsker oss slik vi er, og at den ytre skjønnheten forsvinner, mens det som er i hjertet varer. Hvor viktig det er å ha et godt hjerte og behandle andre mennesker fint. Jentene i nabolaget er vant til å snakke stygt til hverandre og ikke alltid behandle hverandre like fint, så det er noe vi prøver å gjøre noe med. Jentene koste seg masse med neglelakken og var veldig fornøyde når de gikk ut døra.

image (6)

image (7)

image (8)

De andre dagene samlet jeg 4-5 jenter i ca 30 minutter, bare for å snakke sammen. Skolesystemet er rart her i Romania. Så 5.Klasse og oppover begynner ikke på skolen før 12-13 tiden. Så de har leksehjelp på morgenen og fram til det. Så når de var ferdige med leksene, kunne de komme til meg. Det er så koselig å bare snakke med de om hva de liker å gjøre, hvilken musikk de liker, leker de liker og alt de tenker på. Jeg er så heldig som får være her sammen med disse barna!

image (9)

Vi har fått satt opp skap i 2.etasje på Hope Senteret. Det har blitt så fint der oppe og vi har fått orden på mange ting. Vi har brukt hele denne uka på å vaske og organisere Hope Senteret. Vi avsluttet uka i dag med frokost sammen, jobbet og deretter lunsj sammen. Vi lagde pizza og jeg hadde bursdagskake til Terence, siden han har bursdag i morgen:) For en fantastisk dag og uke. Nå er det bare å lade opp til fullt program neste uke 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *