De siste ukene

Jeg har vært veldig opptatt i det siste og har hatt litt problemer med internett og dataen.
Tiden min går for det meste til Hope Senteret. Jeg har ansvar for å lage mat til ungene, både frokost og lunsj. Foreløpig holder jeg på å lære meg alle oppskriftene og alle forskjellige tingene de lager. Det er litt uvant å plutselig lage mat til 40 stk og helt annen mat enn det jeg er vant til.

IMG_7035.JPG
Ungene er veldig kresne og er ikke så glad i mat de ikke er vant til. Men utrolig spennende for meg å lære så mye nytt.
Jeg har også ansvar for jente gruppe på Hope Senteret hver tirsdag. Denne uka var vi 18 stk, noe som er veldig mange jenter. Så håper det fortsetter sånn!
Vi samles for å snakke litt sammen, har ofte litt snacks som vi koser oss med og leker noen leker sammen. Koser meg veldig med jentene og gleder meg til å se hva dette året bringer.
På onsdag ettermiddag har jeg ansvar for barneprogrammet på Hope Senteret. Noe jeg trives veldig godt med. Er alltid like spennende å se om jeg klarer å fange oppmerksomheten til ungene.

Jeg trives utrolig godt her og føler meg veldig på plass her. Men er mange utfordringer med å reise til et annet land og være vekke fra familie, venner og omgivelsene man vokste opp i. Jeg tror det er mange ting Gud vil lære meg i løpet av den tiden jeg er her, og jeg lærer veldig mye om meg selv. Gud har en stor plan med Romania og det arbeidet som drives her nede, og jeg er så glad for at jeg kan være en del av det.

Hvis dere husker på meg i bønnene deres, er jeg veldig takknemlig for det.
Gud velsigne dere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *