Gøyal dag!

For en morsom dag! Det er et team her fra Vienna, som hadde aktiviteter med ungene. De har dagene planlagt fra morgen til kveld, og fordelene de har er at de snakker rumensk og kan kommunisere bra med ungene. Så det er ikke så mye vi må hjelpe dem med, bare være der og ha det gøy med de.

_DSC0405

De begynte dagen med å gå rundt på husbesøk til familiene i området rundt Hope Senteret. Deretter samlet vi oss på Hope Senteret og smørte 180 skiver til ungener. Vi delte oss inn i 10 forskjellige grupper, to ledere på 5 barn og spaserte til parken. Der lekte ungene med drager, vi spiste og rett og slett bare koste oss ute i det nydelige været.

_DSC0447

_DSC0487 _DSC0493

Den siste måneden har jeg vært veldig opptatt med å fikse opp leiligheten vi har kjøpt her nede. Det er der all tiden og energien min har gått. Endelig begynner den å nærme seg ferdig. Utrolig slitsom med slike oppussings prosjekter. Gleder meg veldig til leiligheten er ferdig og klar, så jeg kan flytte inn. Jeg skal til Ikea på torsdag for å kjøpe ting jeg trenger, så det blir gøy. Nok en tur til Bucuresti og mulighet for å kjøpe kaffe på Starbucks. *høydepunktet med å kjøre to timer*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *