Min nye leilighet!

Utrolig fort tiden går. Nå har jeg nesten vært i Romania i to måneder, og trives som bare det! Vi kjøpte en leilighet her, Familien Tobiassen og Myra. Så jeg har brukt veldig mye av tiden min på å fikse den opp og prøve å få ordnet alt. Vi bestemte oss for å kjøpe den når mamma og pappa fortsatt var hos meg i slutten av Juli. Men når de reiste begynte alt det harde arbeidet. Jeg måtte skrive under på kontraktene, gå rundt til de forskjellige selskapene og forandre navnet til den tidligere eieren og sette alt over i mitt navn. Deretter begynte oppussings prosjektet. For et styr! Veldig glad for at jeg ikke holder på med det hver dag.

Vi måtte fikse en del i leiligheten, og jeg måtte bestemme hvordan alt skulle være. Fra store ting til den minste detaljen. Syns det var veldig slitsomt og vanskelig, så det var mange tunge dager i løpet av disse to månedene. MEN det har virkelig vært verdt alle de slitsomme dagene. For en fin leilighet jeg har fått meg nå!

_DSC0427

Dette er gangen. Det første du ser når du kommer inn døra i leiligheten.

_DSC0428

Her henger jeg opp jakkene mine og stabler skoene så godt som mulig.
Nå bor jeg sammen med Fiona, så til sammen har vi en del sko.

_DSC0423

Dette er kjøkkenet. Har ikke fått alle skapdørene fra IKEA enda, men de kommer etterhvert.

Enda et bilde av kjøkkenet.

Det lille badet.

_DSC0433

Det store badet.

_DSC0436

Dette er rommet mitt.

_DSC0440

Stua

_DSC0441

Den andre veggen i stua. Er så heldig å ha TV, men er ikke så ofte jeg har tid til å sitte ned å se på noe.

Nå har jeg snart bodd i leiligheten i en uke og koser meg kjempe masse. Kan ha besøk når jeg vil, invitere folk over og rett og slett bare kose meg!:) Er veldig heldig nå som Fiona bor med meg. Neste uke kommer det ei an jente fra USA som også skal bo med meg, så det blir spennende.

Leiligheten er fortsatt ikke ferdig. Jeg har ikke fått gjort noe med to av soverommene enda og balkongen. Vi har ikke fått sjekk på gassen enda, de kommer i morgen tidlig. Men det betyr at vi ikke har hatt varmt vann i leiligheten og ikke hatt mulighet til å lage mye mat. Men alt kommer på plass etterhvert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Min nye leilighet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *