Håpsenteret Juli 2014

Kjære venner av Håp Senteret
Så langt har dette vært en av de travleste sommerene vi noen gang har hatt, med mange misjonsteam i korte perioder og andre enkeltmennesker og familier på besøk hos Utstrakte Hender.

Bahars Hus

Teamet med Bahars Hus

Taket legges på

Inni Bahars Hus

I juli hjalp et ungdomsteam fra Crosspoint church i White Water, Wisconsin (USA)til med å bygge Bahara sitt hus. De la et flott tak på huset, og de hjalp til med å fullføre vegger, gulv, vindu og dører på innsiden av huset. Et par uker etter at teamet dro, var huset klart til Bahara og hennes datter, Nazar, kunne flytte inn i deres nye lille hjem. Gjennom Guds nåde, ble drømmen deres virkelighet. Vi er begeistret sammen med henne! Tusen takk til teamet fra Crosspoint for de sitt harde arbeid, og til de som deltok trofast på Håp Senteret.

 

Skjermbilde 2014-08-11 kl. 19.23.18

Duda sin families hus

Skjermbilde 2014-08-11 kl. 19.23.04

Duda sin families hus

Skjermbilde 2014-08-11 kl. 19.23.11

Duda sin families hus

For øyeblikket er vi opptatt med å gjennoppbygge en stor del av huset til Duda og hennes familie. Vi har et ønske om at hun og hennes barn skal ha bedre levekår, spesielt siden helsen hennes er veldig dårlig. Vi har ikke alle de pengene vi trenger for å fullføre dette prosjektet enda, men vi har gjort mye allerede med hjelp fra noen av folkene fra Chiselet. Vær så snill å fortsett å be for Duda sin helse. Hun har ikke hatt det så bra i det siste. Vi håper å få tatt Duda til Bucuresti for en ny undersøkelse av helsen hennes i løpet av neste uke.

Skjermbilde 2014-08-11 kl. 19.23.26

For noen måneder siden ble et landområde ledig rett overfor Håp Senteret. Vi følte at Gud ville vi skulle bruke dette område for å framskynde arbeidet Hans i Caramidari og de nærliggende områdene. Så vi leier det nå for $100 per måned i 5 år. Det er rundt 2000 kvadratmeter og har mye potensial. Vi er ikke helt sikre hva vi skal bruke det til, men noe av det vil bli brukt som en fotballbane. Men først må vi rydde terrenget og sette opp et gjerde – noe du kan be for sammen med oss. For noen måneder siden, på andre siden av nabolaget av Caramidari, startet byggingen av en moské.

Mange av folkene i nabolaget at tyrkisk bakgrunn, noe som betyr at de har islamistiske røtter. Mestepaeten av det praktiserer allikevel ikke den islamistiske tro lengre siden de har bodd i Romania i mange generasjoner allerede. Vær med å be om at menneskene ikke skal bli dratt mot moskeen og islam, men at de skal forstå hva som er den virkelige sannheten.

Tusen takk for partnerskapet med Håp Senteret gjennom finansiell støtte og bønn. Det er en velsignelse og et privilegium å ha så annen mennesker rundt om i verden som er interessert og involvert i tjeneste!

Med stor takknemliget
Utstrakte hender teamet på Håp Senteret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *