Dag 3. 18.04.11

I dag sto vi opp ganske tidlig, og startet dagen med å gå til hope senteret til barnehagen de har der. Jeg gikk inn å satte meg med de minste barna. Der likte jeg meg!

Dette er rommet vi satt inne i. Her satt de rundt bordene å sang, hadde andakt og hadde noen leker.

Det var utrolig koselig å være inne der med de. De får også frokost der, og det er ikke alle som får mat hjemme, så de spiser ganske mye når de er der og spiser.

Etter at vi hadde vært i barnehagen med de tok vi noen bilder med de, så gikk turen videre til special need school.

På special need school så kom barna på skolen bare for å være der når vi kom og for å møte oss, siden skolen hadde egentlig påskeferie når vi var der, og det syns jeg er litt kult å tenke på at de gjorde det bare for vår skyld. Vi sang litt for de og dansa litt, fikk de med selvom ikke de skjønte så mye. Men det var utrolig gøy. De hadde noen aktiviteter der, hvor de lagde forskjellige ting. I dag lagde de et kors som de pyntet.

Det var sånn at de skrapte på det svarte, så kom det fram sånn farge.

De syns at det var utrolig kult, og var veldig fornøyd når de fikk det så bra til.

Vi delte også ut tegnebøker, matbokser, drikkeflasker, lommebøker og farger. Det er så utrolig å se hvor fornøyde de blir for å få de tingene som er så dagligdagse for oss. Det er helt fantastisk å se på. Herlig!

Her ser du vi deler ut ting til de.

Etter besøket på special need school gikk turen tilbake til hope senteret. Når vi kom tilbake tok vi en tur rundt i gatene der hope senteret ligger. Det er en av de fattigste plassene i hele Europa. Så det var veldig rart å gå rundt i gatene der.

Mans vi gikk rundt i gatene der så jeg en fantastisk søt jente som sto der med masse søppel i bakgrunden. jordet bak henne var det masse søppel på og noen hester som bare gikk rundt der.

Hun var bare helt fantastisk!!

På kvelden gikk turen videre til Roseti der det skulle være et møte.

De begynte å sette inn krakker der vi skulle sitte, men så fant de ut at det ble altfor mange folk, så vi hadde ikke nok plasser. Så de måtte bare samle inn stolene igjen og vi måtte stå mens det var møte. Meg og Thea danset Shackles og Norge teamet sang noen sanger, meg og Kristine fortalte en historie hver om oss selv, og noen vers fra bibelen. Når møte var ferdig gikk vi ut til bålet der vi hadde pizza og eplekake. Det ble kjøpt med noen av de pengene vi hadde samlet inn i Norge og tok med oss ned.

 Dette er et bilde av ei jente som var der, med pizza på tallerknen.

Og her hadde hun fått to eplekaker i hendene. Veldig fornøyd.

Når vi var ferdige med å spise sto vi rundt bålet, sang og danset.

Det var utrolig herlig følelse å bare stå der å synge, danse og bare være seg selv.

Romania er helt fantastisk!

– åse lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *