Dag 4. 19.04.11

I dag var det enda en tidlig dag, og vi gjorde oss klar til å gå på hope senteret og etter det skulle turen gå videre til Bucuresti, der vi skulle besøke palasset til Ceausescu.

Når vi kom til hope senteret var alle ungene der og de var i full gang med å gjøre ting. Ungene fikk ett kokt egg hver og fikk hver sin hvitfarge, så de begynte å tegne på egget. Når de var fedige med å tegne, satt de det oppi et slags vann som var rødt, så egget ble farget rødt, og det hvite de hadde skrevet kom fram.

Etter at vi hadde vært på hope senteret gikk turen videre til Bucuresti. Der skulle vi besøke palasset og etter det besøket skulle vi på et shopping senter. Mange som gledet seg til det!

Her er et bilde av palasset. Det er bare litt av den ene siden, og det er fire sånne sider. Så det er utrolig stort! Inne var det bare helt vilt fint.

Det var slike lyskroner (en eller flere) i hvert rom som var der. Det var helt utrolig. Hvertfal for meg som ikke er så vandt til å se sånne ting, så var det utrolig fint. Og det å komme fra der de ikke har noen ting, til dette palasset der de har i overflod, var veldig spesielt.Vi tok også et gruppe bilde i en av trappene der 🙂

Vi hadde med oss Vica og Elisei til Bucuresti. Det er to ungdommer som bor der vi var. Litt greit for de også å komme bort fra alt det som ikke er så bra.

Etter at vi var ferdig med omvisning i palasset gikk turen videre til et kjøpesenter. Der spiste vi mat og gikk rundt og shoppet litt. Og folk hadde seg selvfølgelig en starbucks.

Her er det to gutter som har det litt morsomt mens vi sitter der og spiser. Markus (bak) Sondre (framme) På dette senteret var det også en stor is bane og mange forskjellige gøye ting vi kunne gjøre.

Kristine og Markus koste seg mens de kjørte rundt på Bamsebilden som de fant mens de gikk rundt på senteret.  Det ble en lang dag, og på veien hjem var det et par stykker som sovnet i bilen. Lars og Kristine var to av de. Og turen gikk tilbake til leilighetene for å lade opp igjen til neste dag.

– åse lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *