Romania

Nå er det på tide å begynne å blogge litt om Romania. Fortelle dere som ikke var med eller ikke vet noe om det, hva det egentlig handler om. Vi var i Romania påsken 2011, og jeg vil gjerne fortelle dere om den turen.

Da vi kom til romania var vi i hovedstaden Bucuresti, der gikk vi innom et kjøpe senter som var veldig fint og veldig stort. De hadde det vi kunne tenke oss å shoppe og starbucks som mange ville ha etter en lang reise. Men når vi kjørte 2 timer utenfor hovedstaden ble det noe helt annet, vi kom til en plass som heter Calarasi. Husene var ikke så fine, folkene hadde ikke så mye som vi har og ting var egentig bare helt anderledes.

Vi besøkte den fattigste landsbyen i hele Europa, og det ble veldig sterke inntrykk. I den landsbyen har outstretched hans of romania bygd et hope senter, der barn kan komme inn å være. Der har de en slags barnehage der de leker med ungene, lærer dem å lese og skrive og forteller dem om gud. Når vi kom inn i rommet med alle ungene, løp de mot oss og omfavnet oss, herlig følelse! De ville leke med oss hele tiden, de ville bli bært og leke med øredobbene og alle tingene vi hadde.

Romania var en minneverdig tur og det kan nesten ikke beskrives med ord. Gleder meg til å dele mer med dere!

– åse lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *