Nye kule ting

Hallo alle sammen! Jeg savner dere, og vil bare si noe om dere nordmenn. I tillegg til at dere er veldig høye og blonde så ser jeg at dere er veldig ydmyke, fantastiske og masse andre ting. Jeg takker Gud for den muligheten jeg har fått til å møte så mange nordmenn. Det er en stor velsignelse for meg!

IMG_9340

Jeg vil fortelle dere noen kule ting som skjer i livet mitt akkurat nå. Først av alt så vil jeg takke Gud for at min bror er hjemme igjen fra Spania. Ikke bare det, men at han faktisk bryr seg om og jobber med oss i calarasi. Min bror har en veldig trøblete fortid, masse narkortika og slikt, så det er en av grunnene til at jeg er glad. I mer enn en måned nå har han vært veldig hjelpsom for oss, og vi har vært veldig hjelpsomme for han også. Han elsker det vi gjør og ønsker å gjøre det samme en gang. Men akkurat nå så er det viktig for han å virkelig møte Jesus og ikke havne tilbake i sin gamle livsstil. Så jeg håper dere kan be masse for det, jeg elsker virkelig min bror og ville elsket å kunne tjene Gud samen med han i fremtiden.

IMG_2069

En annen ting som skjer i mitt liv er at en gutt fra håpsenteret. Først så likte jeg ham ikke siden han skapte så mye bråk og jeg måtte snakke til han og be for han og slikt. Jeg tenkte på han som et mørkt skip på e måte. Men plutselig så åpnet Gud øynene for han og jeg hadde masse kjærlighet for han og jeg har bedt for han. En dag når jeg klippet håret hans, gitt han en dusj og satt å lekte med han kom jeg på at han kunne vært med meg til mitt hus. Det gjorde vi og hadde det kjempe morro den dagen, en veldig spesiell gutt for meg. Hans navn er Beinur og de biologiske foreldrene hans forlot han etter at han ble født og ei dame tok han og tar vare på han. Det et mye jeg kunne ha sagt om han. I går for eksempel var det noen som gav han sjokolade, Carmen spurte om han ville ta med alt hjem eller dele med alle på håpsenteret. Og han sa: «jeg vil dele med alle vennen mine».

I det siste så snakker jeg fra efeserne til ungene i Caramidari:

La ikke råttent snakk gå ut fra deres munn, men god tale som er nødvendig til oppbyggelse, og som blir til velsignelse for dem som hører på. Og gjør ikke Guds Hellige Ånd sorg, han som dere har fått som segl til forløsningens dag. La all bitterhet og hissighet og sinne og skrål og spott være langt borte fra dere, likesom all slags ondskap. Vær gode mot hverandre, vis barmhjertighet så dere tilgir hverandre, likesom Gud har tilgitt dere i Kristus! (‭Efeserne‬ ‭4‬:‭29-32‬ NB)

Så jeg spurte om han ville gi noe til alle barna og de vil gi han en stor klem. Så spurte jeg ungene om å si noe fint til Beinur og det ble et veldig kult øyeblikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *