Hope Center April Report

April 2015

Kjære venner og Hope Center

Her ser vi Beinur, en av de mange herlige barn som kommer til Hope Center for å bli med på førskole programmet.  Han blir oppdratt av familien til mora som om han var hennes.  De er veldig fattige.  Adoptiv faren hans er veldig syk med tuberkulose og har ikke håp om å overleve.  Han har vært på sykehuset i mange måneder nå.  Men i dag sa Beinur begeistrede «Pappa er hjemme fra sykehuset.  Han er bedre nå.»  Beinur har en stor appetitt for livet og vi har sett han komme langt når det gjelder oppførsel og lydighet.  Han er ivrig til å dele det lille han har med venner og familie.  Han elsker å elske og bli elsket.  En søt liten gutt med mye potensiale.  Hans adoptiv mor er bestemt til å oppdra han det best hun kan, til tross for at de har nesten ingen ting.  Hun har tro på Gud.  For to uker siden vitnet hun om Guds godhet i hennes liv.  Gud har helbredet henne fra Tuberkulose og Han holder på å helbrede hennes mann.  Han har beskyttet Beinur så han er ikke smittet av sykdommen og Han har skaffet et bedre hus som de kan bo i.  Hennes egne ord: «Hvem gjør noe sånn? Bare Gud kan få det til.»  Kan dere be for denne familien når dere tenker på dem. Be også at mannen skal bli frelst og helbredet. Og ber at lille Beinur vil se og oppleve Guds hånd i hans liv rett nå i hans unge alder. Ber at Ghiulgean, hans adoptiv mor, fortsetter tilliten til Herren.

I mars fikk Terence, Nelia og Aimee mulighet til å besøke Norge der mange av Hope Center giverne bor.  Det var en enorm velsignelse å ha mulighet til å treffe de menneskene som har vært en god del av Hope Center til og med de bor så langt vekke.  Vi har nå mulighet til å sette ansikter til navnene som har støttet Hope Center over lengere tid.  En gang til har det gått opp for oss hvor velsignet vi er å ha mennesker fra forskjellige hjørner av verden, som støtte arbeide gjennom bønn og penger støtte.

Dere må fortsette å be for barna til Mustafa. Myndighetene har begynt å tenke på å flytte barna vekk.  Det vil si å spilte barna og sette de på barnehjemmet.

Et til bønnebegjær er at eieren av tomta på andre siden av veien fra Hope Center (som vi leie nå med planer om å lage en fotballbane) har sagt at han vil gi oss mulighet til å overta hans leasing avtale med ordføreren for tomte for 3000 Euro.  Vi må gi han svar innen slutten av april. Før det må vi finne ut mer om avtalen og hva de offentlige kostnadene vil være.

Denne helga, 12. april, er Påske her i Romania.  Påske, lik for alle kristne, er en veldig høytid for de Ortodoks Rumener. Det er våres hjertes bønn at den sanne budskap om Jesu død og oppstandelse vil bli klar for alle som feire Påske denne helg.  Dere kan også be for det.

Takk en gang til for deres kjærlighet og støtte til Hope Center.  Det er en enorm privilegium å være sammen med dere i å dele Jesus Kristus med de som trenger Han så veldig.

 

Med Stor takknemlighet,

Outstretched Hands Team på Hope Center

One thought on “Hope Center April Report

  1. Jørn Stampe Hansen says:

    Håp senteret i Calarasi er en fantastisk plass, flott sted som barna kan komme til for mat, skole hjelp og kjærlighet. Staben er fantastisk, de oser av guds kjærlighet og byr på så mye på seg selv.
    Savner stedet, håper at Gud legger til rette for at man i fremtiden kan være til større hjelp enn man er nå. Gleder meg til sommeren 2016 hvor vi igjen setter våre bein der med ungdommer fra Sandefjord.

    Mvh J

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *