Marsj for livet

Sist uke kom det en gruppe fra bibelskolen i Vennesla. Det er veldig koselig og ha nordmenn her og Per og Geir er sammen med de.

På lørdag hadde vi en «marsj for livet», noe som var veldig gøy. Det var første gang vi gjorde dette i byen Calarasi, og det er ca 70 andre byer i Romania som gjorde dette 21.Mars. Det var også dagen for barn med Down syndrom, så det var temaet på årets marsj. At et barn med et syndrom er like mye verdt som er normalt barn. Det var stort oppmøte på marsjen og vi regnet at det var ca.300 stk.

Jeg endte opp helt framme i toget med den største plakaten.

Jeg endte opp helt foran med den største plakaten og hadde Costi med alle ballongene ved siden av meg hele veien. Jeg klarte ikke å slutte å smile mens vi gikk gjennom byen. Jeg var så positivt overrasket over oppmøtet og syns det er så bra at folk blir oppmerksomme på hvor verdifullt et liv er.

image1

 

Marsjen endte opp i en park hvor det var konsert med Umar la Umar. Flere folk snakket, blant annet Brad delte litt om viktigheten av et liv og snakket litt om abort.

image3image4

I parken kunne vi kjøpe sukkerspinn eller popcorn. Så denne nydelige gutten Costi, fikk en sukkerspinn av meg og storkoste seg med det. Han var så klissete over alt etterpå, så man skulle nesten trodd han spiste med hele ansiktet. For en herlig gutt!

Jeg er så takknemlig for at jeg kan få være en del av dette og tilbringe dagene mine sammen med ungene her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *