Nyheter fra Elisei – Mai

Mai 2014-2De siste to månedene har vært veldig interessante for meg. Først og fremst var jeg i Norge i åtte dager. Det var virkelig morsomt for meg, og det var også veldig interessant. Det var 50 mennesker fra Norge i Calarasi, og jeg var veldig opptatt siden vi gjorde mange ting sammen her.

Etter at de dratt, ville de virkelig at jeg skulle komme å besøke Norge. Så 32 studenter samlet sammen penger for billetten min på en dag. Etter ei uke kunne jeg reise til Norge. La meg fortelle deg hva jeg gjorde der. Jeg snakka om Romania på et ungdomsmøte og på søndagsmøtet i Vennesla. Jeg hjalp også til på kjøkkenet en dag med å lage taco og pizza med en mann som sier, «HALLELUJA», 50 ganger om dagen. Han er så kul! Jeg har også spilt med ei gruppe med menn på et møte med kanskje 60 mennesker eller mer. De var alle virkelig gode musikere, så jeg var så beæret at jeg fikk spille trommer med dem. Mennene var 40-50 år gamle, og de var jeg, en 20 år gammel gutt, og spilte med dem. Jeg følte meg virkelig spesiel.

Mai 2014-1Mai 2014-3 Her i Romania er det alltid skikkelig kult, jeg går til Håp Senteret på tirsdager, onsdager og torsdager hver uke fra 9:30-13:00 eller 14:00.

Vi har akkurat mottatt en hjelpesending fra Norge her, og etter Håp Senteret pleier jeg å komme å hjelpe litt, men på Håp Senteret har jeg bibeltimer med barna. Det er to klasser, en liten og en stor. Det er ikke alltid så lett, så vær så snill å be for meg om at Gud skal gi meg lidenskap for disse ungene. De trenger virkelig Gud i hjertene sine, spesielt foreldrene.

Tusen akk igjen for støtten deres, for jeg er veldig velsignet som har den. Elisei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *