Åse Lene flytter til Romania

De siste årene har jeg vært veldig involvert i misjonsarbeid i Romania. Gjennom Betania Spangereid og ungdomsarbeidet der, kom jeg i kontakt med organisasjonen «Outstretched hands of Romania». Helt siden første gang jeg besøkte landet skjedde det noe inni meg. Jeg følte Gud kalte meg til å bli engasjert gjennom å samle inn penger til ulike prosjekter, og jobbe der nede i skoleferiene mine. Arbeidet har bestått i å hjelpe til på Håpsenteret, som er et barnehage- og leksehjelptilbud for barn i slummen. Dessuten har jeg vært aktiv i menighetsarbeid i flere landsbyer i nærheten av Calarasi. Jeg har blitt så glad i menneskene og misjonen der nede. Siden jeg til sommeren er ferdig med videregående utdanning, studiekompetanse og fagbrev som helsefagarbeider har jeg nå bestemt meg for å flytte Romania for en periode, foreløpig ett år.

Når jeg skal være i Romania skal være involvert i:

  • Helse omsorg. Jeg har gått på helse og sosial og har helse kunnskaper som kan være til stor hjelp i Romania, på husbesøk, klinikker og sykehus.
  • Barnearbeid. Jobbe med barn og ungdomsarbeid i forskjellige landsbyer.
  • Pro Life Ministry. Jeg vil være med å hjelpe til på klinikker i landsbyene. Helsesjekk og ultralyder for gravide. Lære dem verdien av livet i mors mage til foreldre som vurderer abort.
  • Forholdet mellom Norge og Romania. Forholdet til Norge har vokst de siste to årene. Jeg vil være med og oversette nyhetsbrev og videoer om hva som skjer i Romania.
  • Ta vare på besøkende. Jeg vil være med å hjelpe til når folk kommer fra Norge og andre land.

Jeg vil gjøre dette for å være med på å gjøre en forskjell. Jeg kan ikke forandre hele verden, men jeg kan forandre hele verden for et menneske. Jeg har vokst opp i Norge med mer enn det jeg kunne drømt om. Andre steder er det folk som ikke er like heldige som meg. Gud har virkelig lagt Romania på mitt hjerte, han har velsignet meg slik at jeg har mulighet til å reise dit å hjelpe.

Om du ønsker å hjelpe meg med å hjelpe Romania, kan du velge om du vil gi hver måned eller med et engangsbeløp. Til sammen trenger jeg ca. 4000 kr hver måned for å dekke leie, mat, bensin og leilighet. Pengene kan overføres til Gavekonto: 3138.10.47221 og merk det med mitt navn.

Har du spørsmål kan du kontakte meg på telefon: 907 94 886 eller tobiassen94@hotmail.no.
Gud velsigne dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *