Last day!

Når jeg sto opp i dag var jeg så trøtt, visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg greide ikke å stå opp før klokka 6, og Dennis kom og hentet oss kvart over 6, så jeg hadde ikke så god tid på meg. Men jeg greide det veldig fint. Elin har jo stått opp klokka 5 hver dag, siden ho må jo dusje og det tar litt tid før ho våkner om morgenen. + at det er jo noen som må være først på badet, og Elin er glad for å være det!

Vi var på Hope senteret halv 7 og begynte med frokosten. Det var frokostblanding i dag. De som skulle på skolen kom først og spiste. Når de var ferdige begynte vi å vaske opp og begynne å gjøre klar til barnehage barnene kom. Elin tok et fantastisk bilde med noen av ungene:

Vi må ha det litt gøy også. Elin er spesielt god til det!

Ungene satt og lekte og koste seg, og jeg måtte jo selvfølgelig ta bilde!

Klokka 10 gikk meg, Lisbeth, Sylvi og Ester til Spesial Need School. Der besøkte vi alle klassene (6 stk) Ga ut ting til de, som kom med hjelpesendingen i påska, og vi ga ut kake og kanelboller.

De var veldig fornøyd med det de fikk og likte veldig godt maten de fikk!

Vi var der fra halv 11 til 12. Og vi hadde en koselig stund der med de barna.

Når vi kom tilbake til Hope senteret tok vi gruppe bilde med barna som var der, men de bildene har ikke jeg, de har AMber og Brad. Så dere kan se de seinere. Deretter var det lunsj hos familien Hayes.

Dette var maten vi hadde. Det var aubergin med kylling, ost, krydder og saus og agurk salat ved siden av. Jeg syntes først det så litt ekkelt ut, men det smakte utrolig godt. Når jeg skulle snakke med ho som lagde maten, visste jeg ikke hvordan jeg skulle si alt på Romensk. Så jeg fikk bare med meg at det er en slags Tyrkisk mat. Så fikk jeg sagt at det kom til å smake godt.

Når vi var ferdig med å spise, gikk turen til Chiselet. Der gikk vi til det menighetshuset de just hadde kjøpt, og vi damene fikk ansvar for å planlegge hva vi ville at de skulle ha inne i huset, og guttene fikk ansvar for hva de skulle gjøre utenfor huset. Det er en familie som skal bo i det huset, for det er noen som må passe på det og være der hele tiden, siden det er veldig mye problem med stjeling. Og familien som skal flytte inn der, har absolutt INGENTING! Så de trenger veldig mye!

Når vi var ferdig med å planlegge, gikk vi til Nico sitt hus og skulle ha middag der. Det var veldig koselig, og det var kylling, pommesfrits og salat. Og noe kake etterpå. Etter at vi hadde spist ba vi for de folkene som skal flytte inn i det menighetshuset. Og Brad og noen andre av guttene gikk for å snakke med en familie. Bethany måtte være igjen med oss fra norge, siden ho måtte oversette det de sa til oss. Etter at vi hadde snakket med hverandre og virkelig inspirert hverandre, begynte vi å lovsynge. Det var fantastisk! Vi merket virkelig at den hellige ånd var der og snakket til oss.

Nå er det full pakking her i leiligheten, og vi skal kjøre mot Bucuresti klokka 2 i natt.

– åse lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *