Home

Etter at vi kom hjem fra Chiselet var det lattermildt i leiligheten. Jeg satt for det meste på dataen, skreiv på bloggen og koste meg med å snakke med damene. Vi mimret om hele turen og spiste godteri. Janet skreiv i gesteboka, mens vi andre bare skreiv under. Veldig koselig hvis vi går ned der igjen og se hva vi har skreve i gjesteboka 🙂

Klokka 1 var det noen som banket på døra. Alle bare, det er nok elisei! Og det var det jo selvfølgelig 🙂 Vi spiste litt knekkebrød, snakket litt og jeg måtte pakke. Når Aurel kom og hentet oss i 2 tida begynte hjemturen. Ikke det jeg gledet meg mest til for å si det sånn. Jeg kunne godt vært der lengre!

På vei til flyplassen var det masse snakking og veldig lattermildt i bilen. Når vi kom til flyplassen, er jeg veldig sikekr på at alle der trodde vi var de merkligste folkene de noen gang hadde sett. Vi lo kjempemasse og var veldig overtrøtte!

Det var trist og si hade, men det man kan tenke er at det ikke er så lenge til vi skal tilbake igjen! Flyturen hjem gikk greit, utenom at jeg ble dålig, så visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Men vi kom trygt hjem alle sammen 🙂 Det var en fin tur og en bra opplevelse! God bless!

– åse lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *