The Best!

I dag sto jeg opp halv 6! Vi kom til Hope senteret halv 7, og begynte på frokosten i dag. Det var Meg, Elin og Janet som gjorde det. De hadde pølse, egg og børd til frokost. Veldig spesielt, men de likte det. Det var frokost til skolebarna. Når de gikk begynte vi å gjøre klar frokost til barnehage barna, som skulle ha frokost klokka 9. Når frokosten var ferdig var det bare å begynne med oppvasken. Og etter det kom Sylvi og Lisbeth, og vi begynte med lunsjen, som var ostesmørbrød.

Meg og Elisei koste oss litt med tøy som var oppe på lofte, og hadde det veldig gøy! Det er noe fra hjelpesendinga som de ikke har fått gitt ut enda, og vi hadde det kjempe gøy. Mens Vali og Elin snakket om viktige ting, sto meg og Elisei og bare lo!

Jeg hadde veldig mye tid til å slappe litt av i dag, ellers var det bare mindre å gjøre. Så jeg satt meg inn på pauserommet og leste bibelversene mine for de siste tre dagene. Jeg har ikke hatt så mye tid før i dag. Så det var deilig å få gjort det i dag!

Sylvi og Lisbeth lagde kake og kanel i svingen. Og det ble helt fantastisk.

Vi lagde rester av pastaen fra i går, til å ha til de voksne. Det var veldig godt. Og så var det å slappe av litt igjen. Det er veldig herlig å sette seg ned litt, når men har vært oppe siden halv 6.

Klokka 3 kom ungene fra området og vi hadde en samling. Vi hadde leken om å strekke seikemenner, og alle ungene suttet på seigemennene først, så skulle de strekke det. Så det ble veldig klissete. Men gøy var det!

Den som vant fikk en hel pakke med seigemenn. Så det var veldig populært.

Det var Elin som snakket mens Carmen oversatte, ungene var veldig flinke til å følge med, men også veldig opptatte av hva de skulle få når Elin var ferdig. Elin var kjempeflink!

Og vi ga de kakene og kanelbollene. Det var veldig populært.

Etter at ungene hadde gått hjem var det bare å begynne å gjøre reint igjen. Vaske opp, feie gulvet og vaske gulvet. Mye man må gjøre!

Vi gikk til familien Hayes og fikk middag. Det var Nydelig! Vi hadde hjemmelagde stampet poteter og noe kjøtt. Så var det til Chiselet på bønnemøte. Dette bønnemøte er litt anderledes enn vi er vant til. Vi samlet oss hos en familie. Der startet vi bare med å be litt, på romensk vis ( at alle ber på en gang og ikke det bare er en og en) Så delte vi oss inn i grupper, og gikk til forskjellige områder. Der besøkte vi familier. Gikk enten inn til dem eller bare sto utenfor. Vi snakket med dem og ba for dem. Selv om de ikke var kristne så gjørde vi dette, hvis de syntes det var greit. Jeg var på gruppe med Janet, Amber, Bethany og flere fra Romania. Det var veldig spennende å gå rundt sånn. Fantastisk vil jeg egentlig kalle det, og en helt annen måte enn det jeg er vant til. So I like! Når vi var ferdig med å snakke med familiene vi besøkte møttes vi der vi startet og ba igjen. Vi var tilbake i leiligheten i 111-halv 12 tiden. Og vi satt oppe og snakket litt. Nå er det legge tid, for vi skal jo opp tidlig i morgen også 😉 God Bless!

– åse lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *