Hope Center February 2015

Februar 2015

Kjære venner av Hope Senter

Julen 2014 var en velsignet tid av feiring på Hope Senter.  Vi hadde vår vanlig Juleprogram på søndag før jul. Barna sang noen julesanger som de hadde øvd på og forskole barna framførte et veldig fin juleskuespill ved side av julekrybben.  Gud velsignet oss med nok julegaver for alle barn som kommer på Hope Senter og mange andre barn i nabolaget som kommer av og til.

DSC_0256

I juleuke var Hope Senter velsignet med besøk av Romanske venner som bor i Østerrike.  De forvandlet Hope Senter til et eventyrland av julelys, et festlig bilde av både ute og inne.  Folk fra nabolaget  ble servert et godt julemåltid og barna hadde det moro i mange timer.  Vi over hørt noen av de som sa at det var den beste Jul de hadde hatt.

Skolens andre semester har begynt.  Vi er takknemlig for det fine og hjemme atmosfære på Hope Senter i år.  Barna virker fornøyd, de liker å være sammen med oss og gjør leksene. De hører godt etter og oppfører seg fint.  Dette er veldig positiv for oss og vi ber at dette vil fortsette.  Gjennom Guds nåde er det vår ønske å fortsette å gi barna et miljø med fred og Guds kjærlighet noe de ikke får mye av hjemme.

Alexandras catheter for beinmarg transplantasjon har blitt fjernet for en stund siden.  Slangen var tett siden ikke hun ble tatt på sykehuset for å rense den jevnlig.  Hennes mor har ikke samarbeidet med legen og hun har vært uærlig med oss angående situasjonen til Alexandra.  Hun har løyvet for oss flere ganger om turer til sykehuset for å få penger fra oss, men det er på bekostning av helse til Alexandra.  Be for Alexandra og at mora viser mer ansvar for denne vanskelige situasjon.

Tomta over veien fra Hope Senter har blitt ryddet og totalt renset for alt skrot.  Det ble ti lastebiler full av skrot som ble fjernet.  Når det er varmt i været er barna aldrede der å spille fotball på sement område.  Be for oss at Herren vil lede oss og hjelpe med utvikling av område.

Takk for at du er med oss i arbeid på Hope Senter.  Vi er så heldig å være omringet av så mange støttespillere.  For en velsignelse.

Med mye takknemlighet

The Outstretched Hands team på Hope Senter-

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *