Den siste tiden i Romania

For en herlig tid! Jeg har hatt det helt supert de siste ukene. Elin, Geir, Thea, Tirill og Karoline kom i vinterferien. Det var litt rart å ha flere folk i leiligheten igjen, men ble fort vant til det og koste meg masse. Jeg hadde jentene med meg rundt på jentemøtene, vi danset med dem og lagde armebånd.

Elin ble her en uke til, siden musikkskolen i Vennesla kom. En stor gruppe på 27 stk kom fra Norge. De sov på Hope Senteret og tilbrakte mye tid der, men var også rundt i andre landsbyer. Dagen etter at de kom hadde vi barneprogram på Hope Senteret. Der hadde gruppa fra Norge både sang, dans og drama. Etter at de hadde vist fram det de hadde øvd på, hadde vi aktiviteter med ungene.

De tegnet, lagde armbånd, figurer og fikk ansiktsmaling. Ansiktsmalingen ble en sto hit og barna elsket det.

IMG_1261 IMG_1265 IMG_1267

 

Jeg hadde med meg danselinja rundt på jentegruppene og de lærte dem dans. Jentene koste seg kjempe mye og ville helst at jentene fra Norge bare skulle bli her. Jentene på danselinja hadde lagd en dans sjøl til sangen «Alive», som var helt perfekt for jentene. Den var enkel, bra og gøy. Vi kommer til å fortsette å danse den og prøve å vise den fram etterhvert.

 

 

IMG_1270

 

Etter at de norske reiste i går, var jeg helt utslitt. Etter jeg kom hjem fra flyplassen, fikk jeg gjort reint i leiligheten og ordnet noen ting, men halv 9 var jeg klar for å sove. Jeg sovnet som en stein og våknet ikke før alarmen gikk kl.06 i dag tidlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *