Rapport for januar 2015

Kjære venner av arbeidet i Romania

Til å starte 2015, har vi lyst til å bruke raporten for januar til å oppnå tre ting.  Først skal vi dele en video på 3 minutter som heter «Adriana’s Story».  Adriana er ei dama fra en landsby som hørte om Jesus på et av våre «Pro Life» møtene. Outstretched Hands vil utvikle innsiktsfull og inspirasjonsfull resurser som dette for å undervise om de traumatiske effekter av abort på kvinner og samfunn. Adriana’s Story kommer fra hjertet og minner oss at det er håp og helbredelse i Jesus Kristus for alt i våre liv.

I Tillegg vil vi dele noen høydepunkter fra 2014 og noen planer for 2015!

Vi hadde store forventninger til 2014 og støtter oss til William Carey, «Forvente store ting fra Gud; utføre store ting for Gud.»

 

Noen av høydepunkter fra 2014 er:

 1. Pro Life Ministry Utvidelse: Outstretched Hands organiserte og holdt den regionale Pro Life konferanse, der 300 mennesker fra 10 land var inspirert og opplært i hvordan de kan være en stemme for de ufødte. Pro Life Ministry åpner mange nye dører der vi bygger relasjoner med lokale myndigheter og ansatte, lærere, leger og sykepleiere. Der vi deler Guds kjærlighet og budskap om Jesus Kristus i områder rundt og hele Romania. Outstretched Hands har begynt å undervise på skolen om avholdenhet, liv ved unnfangelse og hvordan fosteret vokser.
 2. Korte Misjons turer: Outstretched Hands har vært vert for 270 internasjonale besøkende, en betydelig økning fra 150 besøkende i 2013. Outstretched Hands familie vennlig og tjeneste fokusert holdning har satt oss i stand til å være en plass der besøkende kan og har blitt rørt, påvirket og forandret av Herren. Mange besøkende har reist hjem med et nytt syn på livet, tjeneste for Herren og misjonen.
 3. Church Plants: Utvikling av lederer og grupper som starter menigheter er veldig viktig og utfordrende arbeid. Vi er takknemlig for 3 nye menigheter i 2014.

 

2015 planer i Romania

 • Utvikling av tre nye menigheter (Ulmeni, Valea Stånii, og Mircea Voda)
 • Vi vil organisere og være vert for den Nationale Pro Life Konferanse (Okt.2015)
 • Pro Life undervisning i flere av skolene i Calarasi
 • En mobil Pro Life Klinikk (med ultralyd)
 • Ferdig stilt kirke bygning i Roseti (startet i okt.2014)
 • Hope Center tjenester starter i Chiselet, Chirnogi og Ciocanesti
 • Tjeneste Skole (mobile Bibel skole for Landsbyene)
 • Organisere korte Misjons turer med klare forventninger og ansvar.
 • Månedlig reporter på nette (som denne)materiale gaver, oppmuntring og også til besøkende.

Vi er takknemlig til Herren for de som støtter oss med trofast bønn, generøse giver, materiale gaver, oppmuntring og også til besøkende.    Vår mulighet til å utførere Herrens arbeid er alltid avhengig av mennesker som deg og deres gavmildhet for Herrens sak.

Vennlig hilsen fra Brad og Nora Hayes

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *