Håpsenteret september 2014

Kjære venner av Håp Senteret

Mange av dere har allerede hørt nyhetene, men det er med tunge hjerter at vi må fortelle dere at vår kjære Duda har gått bort. Det var forventet, men det skjedde overraskende fort. Barna var selvfølgelig veldig triste, men det ser ut som de har tatt det veldig bra. Mannen hennes kom hjem rundt en uke før hun døde, og reiste til Italia igjen bare et par dager etter begravelsen. Så langt som vi vet, hennes eldste sønn og hans kone, er i en prosess for å få ta vare på barna selv. Så foreløpig ser det ut som alle sammen vil fortsette å være sammen i samme hjem. Vær så snill å fortsett å be for dem.

IMG_3453

Den første uken i september ble Håp Senteret veldig velsignet når en gruppe Rumenere som bor i Østerrike kom for å besøke senteret. Målet deres var å velsigne og blir kjent med teamet på Håp Senteret og alle de voksne og barna som Håp Senteret når ut til. Barna ble kjempeglade av å få tilbringe masse tid med teamet fra Østerrike og være med på de mange lekene og aktivitetene de hadde planlagt for dem. På morgenene besøkte noen i teamet enkelte av barnas familier, og brukte tid med dem og hjalp dem med daglige oppgaver. Dette ble veldig godt mottatt av familiene. Uken ble avsluttet med en spesiell middag etter søndagsmøte. Det var fantastisk å se mennesker føle seg verdsatt og verdifulle av andre rumenere.

IMG_3425 IMG_3451

Skolen startet 15. September. Barna virket veldig spente og klare for å komme tilbake i rutine igjen. For øyeblikket har vi rundt 40 barn som går på skolen. Barnehagen vil starte i begynnelsen av oktober. Vær med å be for det nye skoleåret og alt det travle som kommer med det. Vi ønsker virkelig å gi Gud en dypere innvirkning i barnas liv gjennom våre aktiviteter på Håp Senteret.

En annen nyhet er at Ionel har hatt det veldig bra de siste 4 månedene. Han og kona, Anca, erklærte troa deres offentlig sist søndag da de ble døpt. Forsett å be for dem.

IMG_3515 IMG_3517

Skjermbilde 2014-10-15 kl. 22.17.43Alexandra reiste til sykehuset I Bucuresti forrige uke for ryggmargstransplantasjonen hennes. Hun trenger virkelig deres bønner. Vi sende oppdateringer om helsa hennes i vårt neste nyhetsbrev.

Det er aldri mangel på prosjekter i og rundt Håp Senteret som har tilknytning til selve senteret og til familier i nabolaget. Hvis du er interessert i å få mer informasjon eller detaljer om hvordan du kan involvere deg i dette, føl deg fri til å kontakte oss.

Som alltid vil vi takke dere for deres bønner og støtte til Håp Senteret

Med stor takknemlighet,

Utstrakte Hender – teamet på Håp Senteret

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *