Åpningen av Kirken i Roseti

Det er med stor glede at jeg skriver dette nyhetsbrevet til dere! Jeg håper dere vil dele gleden med oss idet dere ser bildene og hører fra det første av mange møter i den nye kirken i Roseti, Calarasi.

Etter måneder med forberedelser, bygging, maling og ferdigstilling av de siste detaljene var det utrolig oppløftende å se kirken fylt for første gang. Det var omkring 180 mennesker som kom på møtet i kirken den 22. november. Kvelden startet med fellesskap og et lett måltid før vi fortsatte med programmet for kvelden. Jeg har stor tro på at denne kvelden var et innblikk inn i Gud’s gode plan for nærmiljøet her og hans kirke. Som Brad Hayes sa på lørdag kveld: «dette er ny start for kirken i Roseti!» og kvelden ble en ny begynnelse. Atmosfæren var fylt av håp, engasjement og forventning for hva som ligger foran, ikke bare i møtet, men også de kommende ukene. Vi hadde «åpen mikrofon» og inviterte folk til å komme frem og dele deres tanker om hva den nye kirken skal være og hva de lengter etter å se Gud gjøre i Roseti.

Akkurat som et nyfødt barn må tas vare på, og passes på at det får friskt og vokser, er det det vi vil fokusere på som kirkens kropp og menighet fremover. Vi ba for kirken og salvet bygget, samtidig som vi ba og salvet Dan og Kati’s yngste datter til Gud og Hans vilje og kall for henne.

Vi ønsker å takke våre «Make a change» venner i Norge for at de tar så stor del i det som skjer her i Calarasi, Romania. Vi gleder oss til å fortsette å fortelle historier fra alt det Gud gjør i de forskjellige arbeidene i Roseti.

2 thoughts on “Åpningen av Kirken i Roseti

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *