Mye aktivitet i Caramidari

November 2015

Kjære alle venner av Håp Sentere

Nå er det en god stund siden dere har hørt fra oss sist i Juni. Tilgi oss for stillheten.
Mange grupper har besøkt Håpsenteret de siste månedene, blant dem var et kinesisk gruppe fra New York City, en rumensk gruppe fra Østerrike, to norske grupper og en stor filippinsk gruppe (også fra Norge). Det har vært en veldig travel, men veldig velsignet tid de siste månedene.
Dessverre har vi måtte si adjø til våre kjære Håpsenter medarbeidere, Vali og Emilia, i Oktober. Det har vært en utfordrende overgang både for de resterende medarbeiderne og barna, ettersom at Vali og Emilia har vært engasjert i arbeidet i mange år. Vi er takknemlige for alle årene Vali og Emilia har investert i menneskene i Cărămidari, og vi ønsker dem Herrens rikeste velsignelser idet de fortsetter å leve ut Hans kall over deres liv.

image IMG_2305 IMG_2383

En fantastisk nyhet er at fotballbanen er på god vei til å bli ferdigstilt. Underlaget har blitt jevnet ut med god hjelp av forskjellige besøkende grupper og de lokale guttene. Så i forrige uke, endelig, ble sementen lagt. Det var noen som gav oss brukt kunstgress i gave, så nå har vi litt av et puslespill foran oss med å legge sammen gress-stykkene, noe vi vil gjøre så fort været tillater det. Vi håper det er nok gress og at det er i god nok stand til å dekke hele banen.

Siden vårt forrige nyhetsbrev har tårnet til moskeen blitt ferdigstilt. Med moskeen på den ene enden av nabolaget, og Håp senteret på den andre enden, kan vi ikke annet en å kjenne på kampen over de vakre sjelene som finner seg selv dradd mellom dem. I det siste har det vært veldig lite fred å få i nabolaget… Mange brutale kamper mellom grupper og familier og en strøm av ulovlige handlinger. I prosessen kjemper vi for at barna og tenåringene våre skal holdes fra fristelser og fare. Vær så snill og be med oss for Guds beskyttelse over deres liv, kropp, tanker og sjel.

HC Field_1602

«Tyven kommer bare for å stjele, drepe og ødelegge. Jeg er kommet for at dere skal ha liv og overflod.» Joh 10,10

«Som lys er jeg kommet til verden, for at ingen som tror på meg, skal bli i mørket.» Joh 12,46

Tusen hjertelig takk for alle deres bønner og støtte til Håp senteret. Vi er privilegerte som har dere som venner.

Med stor takknemlighet
«Outstretched Hands» arbeiderne på Håp senteret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *