Tusen takk for julegaven

En stor TAKK til deg fra oss i Romania for at du hjalp oss med å spre Guds kjærlighet til hundrevis av barn og familiene deres Julen 2016. Med din gave fikk vi delt ut mer enn 650 Juleposer og mer enn 65 matkasser til sultne familier.

Hundrevis av barn og familier fikk høre om Guds kjærlighet og nåde, at de har uendelig verdi for Gud fordi han skapte de og elsker de.

Tusen takk for din støtte, dine bønner og kjærligheten du har for arbeidet i Romania. Vi er utrolig heldige som får tjene Herren akkurat her!

«Byggingen av Rasa Familiesenter går fremover, med oppkobling av det elektriske, legge rør og gipsing av vegger. I desember hadde vi vårt første møte på senteret, over 100 barn og foreldre kom for å høre julebudskapet. Men det er fortsatt mye å gjøre og penger som må samles inn for å fullføre prosjektet i mai 2017.» – Reinhard

 

«Vi hadde en fantastisk julefeiring i Caramidari, hele to dager på rad, fra 20 til 21 desember.

Vi sang julesanger, flere fra teamet delte sine tanker omkring juleevangeliet og vi spiste den tradisjonelle festmaten Sarmale før foreldrene fikk dele ut gavene til barna og vi tok familiebilder.

Tusen takk for at dere gjorde julefeiringen på Håpsenteret mulig. Vi som jobber her koste oss sammen med familiene og vi vet at de satte stor pris på det vi gjorde for dem. De følte seg sett og verdifulle, fordi dere i Norge husker på dem. Tusen, tusen takk! Må Gud velsigne dere rikelig i året som ligger foran.» – Carmen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *