Rapport fra Roseti

Vi spurte Dan Luta fra Roseti hva Gud hadde gjort i hans liv, i familien hans og også i kirken i Roseti. Dette delte han med oss:

161129-dsc_0458-2Jeg begynte å komme til kirken i Roseti i 2011, og etter å ha vært med i ca. et år kjente jeg at det var på tide å døpe seg. Jeg ville gi hele livet mitt til Gud og gjøre det som han har planlagt for meg. Seinere samme år (i 2012) giftet jeg meg med min kone Cati, og sammen har vi fått døtrene Eva og Ana.

Jeg vet at uten kirken i Roseti hadde jeg ikke blitt kjent med Gud eller hatt fellesskap med Ham, og uten det hadde jeg heller ikke blitt velsignet med kona og døtrene mine. Jeg er så takknemlig til Gud, og alle dere som har tatt del i oppbyggingen og arbeidet med menigheten i Roseti.

I løpet av det siste året har flere mennesker blitt åpne for å komme til menigheten og bli bedre kjent med Gud. For noen måneder siden hadde vi dåp av tre personer, og det er en stor oppmuntring for oss å se hvordan de ønsker å følge Jesus. Også i min familie ser jeg hvordan Gud virker og er nær. Hjemmet vårt er preget av en fredfull atmosfære og Cati har blitt mer forståelsesfull når jeg jobber i menigheten, går på hjemmebesøk i landsbyen eller noe må ordnes i kirka. Min eldste datter Eva har begynt å komme til meg for at vi skal be i sammen. Jeg ser frem til å se hva Gud vil gjøre i året som kommer!

161129-2016-11-27-15-54-36

Bønnebehov: I det siste er det er mange som har kommet hjem fra utlandet, hvor de jobber, så i disse vintermånedene har vi gode muligheter til å besøke dem og dele evangeliet med dem. Selv om menigheten vår vokser har vi fortsatt tomme stoler. Be om at kirka -med Guds hjelp- skal bli fylt opp av mennesker. Be også for oss om at vi får hjerte for folket her og visdom slik at vi kan nå dem med evangeliet. Det er mulighetens tid!

Tusen takk for at dere står med oss, Gud velsigne dere!

Dan Luta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *