Sliten og trøtt

Nå er vi framme i Romania! Etter en lang reise var vi endelig framme. Vi sto opp klokka 4 i dag for å gå til Sola. Flyet gikk fra Sola rundt klokka 7 og gikk til Frankfurt. Der var vi i en time, så gikk turen videre til Bucuresti. Meg, Elin og Janet forbredte tale på flyet, mens de andre to damene snakket og koste seg!

Når vi kom til Romania, tok vi turen til et kjøpe senter der vi kjøpte litt mat. Det var en veldig fancy pizza. Men meg og Janet hadde KFC mat, mens de andre hadde pizza.

Vi kjørte direkte til et møte i Chislet, og der hadde jeg ansvar for barna, mens Elin og Janet hadde fått ansvar for de voksne. Jeg syntes det var fantastisk herlig å være med barna. og jeg koste meg som bare det! Hørte fra de andre at Elin og Janet hadde vært veldig flike på det voksen møte. Så det var jo lovende.

Her sto de andre å snakka med ei jenta fra Romania på 17 år, som vi ga penger til en øye operasjon. Og hun var veldig fornøyd med det, og hadde fått et bedre liv.

På møte i dag annonserte de at de hadde kjøpt et nytt møte hus, og skulle skrive kontrakter på fredag. Alle folkene ble veldig glade når de fant ut av hvilket hus det var. De visste de skulle ha et nytt menighetslokale, men de visste ikke hvor. Så det var veldiggøy å være med å høre på dette, og se reaksjonen de sin. Når møtet var ferdig hadde vi noe mat de hadde lagt, og så gikk de som ville for å se på huset.

Dette er det huset. Det var veldig greit og stor hage. Ser virkelig en framtid i denne tomta! 🙂

På kvelden var damene hjemme, mens jeg tok turen ut med jentene (Bethany, Amber, Carmen og Ester) Koselig kveld! Nå er det legge tid, og så skal vi få sove litt lenge i morgen. Herlig!

– åse lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *