Fantasktisk dag!

I dag kunne vi sove litt lenge, og jeg sov til halv 10. Halv 11 ble vi hentet av dennis, som tok oss med på en butikk. Der kjøpte vi suppe og ingredienser til å lage vaffelrøre. Det var vanskelig å prøve å forklare de i kassa hva vi skulle ha, siden her i Romania må du si alt du skal ha, så finner de det for deg. Men vi fikk sagt alt vi skulle ha og kom oss videre på vei til hope senteret. Men på veien dit punkterte bilen, siden vi kjørte borti kanten av veien eller noe. Vi måtte vente på hjelp fra Marcel.

Når Marcel hadde fikset dekket gikk turen til Hope senteret. Der satt vi igang med å suppe og vafler med en gang. Sylvi og Lisbeth med suppe, Janet og Elin med vafler og Meg med å steke vaflerne. Bra teamwork!

Flinke damer! Det så ut til at ungene likte maten de fikk, de spiste hvertfall opp alt 🙂

Vi vasket når ungene var ferdige, mens de som jobber der hjalp ungene med lekser.

Når alle ungene hadde gått hjem, gikk vi rundt i landsbyen og besøkte en familie. Familien hadde just fått en unge, den var bare 8 dager. Så vi hadde med en sykepleier rundt som skulle sjekke babyen. Det var veldig spennende å være med på!

Vi gikk til Brad og familien og fikk middag, og var der en liten stund. Mens damene gikk på kvinnemøte, gikk jeg med ungdommene på møte i Roseti. Der var det meg som hadde ansvar for andakten, så det var jo spennende. Når vi kom fram hadde de planlagt overraskelses selskap for Marcel, så det var utrolig gøy!

Vi spiste kake, sang, lekse, rett og slett bare koste oss. Det var en fantastisk dag i Romania!

– åse lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *