Husbesøk i Chiselet

Gårdsdagen var en veldig fin dag. Den startet med bibeltime. Som alltid er like koselig og bra! Når det var ferdig begynte jeg å gå gjennom hjelpesendingen, føler aldri jeg blir ferdig med det.. Men etterjeg hadde holst på med det ca en time gikk jeg med Reinhard. Vi gikk til butikken for å handle ting til en familie her nede som ikke har så mye.

20120720-165101.jpg
Alt dette kjøpte vi, og det vil holde for ca 3 uker, kanskje litt mer.
Etter jeg hadde levert tingene til familien reiste jeg til Chiselet.
Der gikk vi på husbesøk. 4 damer tok imot gud på mandag, på kvinnemøte. Så vi besøkte de, snakket med de og ba for de.

20120720-165459.jpg
Den siste dama vi besøkte hadde mora si hjemme hos seg. Og hun var veldig dårlig. Ho lå bare i senga hele dagen. Snakket ikke mye lengre og så nesten ingenting. Men vi samlet oss rundt henne og ba for henne. De fortalte meg også at de voksen bleiene vi sendte med hjelpesendingen hadde gått dit. Så det var veldig gøy å høre. Jeg syntes det er veldig kult å se når familien tar vare på de gamle i familien.
Vi ble også servert middag hos oaia, hun serverte sarmale.
På kvelden spilte vi vollyball. Det var kjempegøy!! 🙂

20120720-170940.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *