Endelig ferdig!

I går var jeg i Bogata. Jeg har ikke vært på møte der før, så det var veldig gøy å prøve noe nytt! Det var utrolig varmt der. De hadde en vifte helt framme i rommet, men det hjalp ikke så mye. Og nabohuset hadde fest, så de spilte kjempehøy musikk. Så det var litt forstyrrende. Jeg var med barna ute, mens det var tale. Og det var kjempe gøy!

20120723-210513.jpg</a
Det var barnevelsignelse også, så det var spennende!

20120723-210638.jpg

20120723-210706.jpg
Meg, Kyne, Kristy og Carmen lagde mais i går og koste oss. Vi fikk ikke lagt oss før i 2 tia. Så det ble en sein kveld på oss.

I dag startet meg og Kyne med å gå gjennom hjelpesendingen klokka 11. Og det var mye jobb. Men vi var ferdige med alt klokka 2. De har holdt på med dette siden før jeg kom. Så det var fantastisk deilig å være ferdig med det. Nå er det bare å rydde garagen, og det er ikke min jobb.
Etter det lagde jeg smoothie til jentene og deretter gikk vi til stadioen og leste. Alle sammen tok med seg en bibel hver og vi satt å leste. Det var utrolig deilig. Seinere inviterte jeg Reinhard, Darcey, Alina og Julia hit. Og lagde fløtegratinerte poteter til dem. Men må bare si at jeg klarer ikke å lage det like godt som mamma! Men det var helt ok. Men koselig å spise sammen med alle. Nå er det bare å slappe av resten av kvelden og kose meg med jentene! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *