Håpsenter November 2014

Kjære venner av Hope Center,

Tidligere i år i juli brevet vårt delte vi med dere om ei tomt som ble ledig rett over veien fra Hope Center. Vi leie den nå for en liten sum for de neste fem årene, mens vi forsiktig hører på Guds ledelse om hvordan vi skal bruke tomta for å fremme Guds Rike i nabolaget og nærmeste området. Vi har vært velsignet med noen stolper av tre som vi satt opp for et gjerde for ca. tre uker siden. Rydding av tomta og sette opp stolpene har vært en positiv opplevelse for oss med hjelp av barna og unge gutter.

Vali og Marin gjør en veldig god jobb med tenårings gutter. En venn av Elisei har gjort det mulig for guttene å spille fotball en gang i uke på en kunstig fotballbane. Dette er noe stort for guttene! Det er et stor privilegia å ha disse ungdommer med stor innflytelse som venner av Hope Center, åpen til å lære og hjelpe.

photo 1

Det nye medlemmet vår fra Norge, Åse Lene, har vært til stor hjelp og nytte for Hope Center siden hun kom i sommer. Hennes pågangsmot og iver for å se menneskene i nabolaget frelst, er til stor velsignelse. Hun har vært til stor hjelp på kjøkkenet og gjør en enorm jobb med jente gruppene.

photo 1 (2)

Gjennom gavmild venner fra Canada og Tyskland, har Arsene familie blitt velsignet med et renovert hus som er klar for vinteren. De er en kjær familie som aldri spør etter hjelp. Moren i familien er frelst og gjør en flott jobb med å oppdra barna midt i stor fattigdom. Fire av de fem yngste døtre kommer til Hope Center daglig og de er en velsignelse å ha hos oss. Huset deres lak veldig og den ene veggen var i ferd med å dette med. Nå har de et litt større hus med nytt tak, nye vinduer, insolasjon og veranda. Pris Herren for Hans trofasthet.

photo 3

Førskole programmet er i fremgang. Carmen, Angi og Amber jobber godt sammen og vi er veldig stolt av dem. Elisei kommer in hver morgen for å undervise barna fra bibelen. Hans innflytelse på barna er veldig viktig og de elsker å høre på ham.

Barna til Duda fortsetter videre med livene sine og det ser ut som det går bra. Gabriela gjør det flott på første trinnet og hun overrasker oss med hvor flink hun er og hvor stor ansvar hun viser. Dani, den eldste sønnen som har flyttet in med sine mindre søsken, har vist seg å være en utfordring for oss nå vi vil hjelpe barna. Vi trenger mye visdom når vi jobber med han. Be at han skal bli frelst og at han skal bedre forstå behovene til sine søsken. Til nå har ikke Barnevernet gripet inn men de er klare over situasjonen til barna.

Alexandra venter fortsatt på benmarg transplantasjon. Familien hennes er ikke helt åpen for hjelp fra oss i den situasjon som de er i. Vær snill og be at doktorene ville jobbe for at hun ikke må vente så mye lenger. Vi får den følelse at de vente bestikkelse.

Vi vil takke for at dere er involvert i Hope Center. Deres bønn og gaver er til store velsignelser. Vi takker og priser Herren for mennesker som deg.

Med mye takknemlighet

The Outstretched Hands team at the Hope Center

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *