Elisei November

10624591_10152778483626303_5600792957288487482_n

Hei, det er meg Elisei igjen! Jeg savner dere veldig.

De siste to måneden har jeg vært veldig veldig travel. Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere dette, men siden sommeren har jeg hjulpet til på en restaurant i Calarasi, og grunnen til at jeg gjøre det er at jeg vil vise de hvem Jesus er. Gud talte til meg om det og jeg snakker masse om Gud til dem og jeg har bedt for noen mennesker der. Det er veldig kult at de lar meg gjøre dette. Og jeg hjelper også til noen ganger, kun når jeg har ekstra tid, hos en tannlegeklinikk. Jeg hjelper tannlegen og det er virkelig kult. Jeg lærer nye ting og det liker jeg. Det som jeg mest begeistret over er at jeg får snakke om Gud med de.

Nå vil jeg snakke litt om «Umar la Umar» (bandet «skulder mot skulder»): de siste 2 månedene har vi spilt ute nesten hver helg. I tillegg har vi mange arrangementer planlagt, all ære til Gud! Vi er veldig glade for at folk har begynt å like vår musikk. På hvert arrangement har jeg snakket om «Utstrakte hender». Vi hadde faktisk noen fra Bucuresti som kom å besøkte oss. Vi er veldig begeistret for det, og vil fortsette å snakke om arbeidet vårt på konsertene. Jeg skrev faktisk om «Utstrakte hender» i avisen fra Calarasi. Alt går veldig bra i mitt liv. Jeg må være veldig forsiktig med hvordan jeg bruker tiden min, fordi det er utrolig viktig at jeg bruker tid med Gud, og for å være ærlig så hender det at jeg ikke bruker tid med Herren. Det er min feil, men det jobber jeg med.

Tusen takk for all støtten. Det er utrolig snilt av dere, det utgjør virkelig en forskjell, spesielt nå som jeg prøver å hjelpe min mor. Hun har flyttet inn hos meg, og jeg liker det veldig. Og selvfølgelig er jeg på Håpsenteret tre dager i uken og jeg elsker det mer og mer, hver dag. Og i tillegg så går jeg til Roseti hver lørdag, der har vi barnemøte.

Jeg er glad i dere og tusen takk for deres støtte!

Elisei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *