What a day!

Dagen begynte kvart på 6 når jeg sto opp, Elin og Janet var oppe litt før meg. Vi ble hentet kvart over 6 og var på hope senteret halv 7. Elin og Janet begynte å lage frokosten, mens jeg begynte å steke vafler! De andre damene måtte være hjemme å sove litt. (litt hektisk program, og lite søvn) Men jeg elsker det!

Det tok en og en halv time å få stekt alle, og når jeg var ferdig med det lærte Amber meg noe om kamera mens ungene satt og spiste. Vi vasket oppvasken for hånd hele tiden, så jeg føler jeg har vasket i hele dag! Når de var ferdige med det ene måltidet, var det bare å begynne på neste, så må man jo vaske alt.

Vi hadde frokostblanding til frokost og pasta med kjøttsaus til lunsj. De likte det veldig godt og ville gjerne ha mer av pastaen.

Og vi lagde også sjokolade kake som vi skal ha med barna i morgen.

Veldig stor kake, men den ble veldig fin!

Etter lunsj hjelper de barna med skole arbeid, og holder på med det til de er ferdige.

Når vi var ferdige med all jobben på hope senteret gikk vi å besøkte folk i Roseti. Jeg sntes det var kjempe kosleig, og fikk lært meg en del nye ord på Romensk.

Gata vi gikk i.

My good friend for the day!

Vi gikk rundt i Roseti en god stund. Besøkte familier, snakket med de og ba for de. Fantastsik!

Etter det var det til Brad å spise middag. Og så var det til Roseti igjen på møte.

Det var mange folk som var der, og det var meg, Elin og Brad som skulle snakke, men Janet fikk også sagt litt.

Det var mange herlige folk der ikveld! Vi sang, snakka og spiste kake.

Men nå er jeg nødt til å legge med, skal opp igjen halv 6 i morgen. God Natt

– åse lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *