Chiselet

Dagen begynte med barnemøte i Roseti. Lars talte og vi hadde noen leker sammen med barna. Vi lekte blat annet stolleken, og ungene syntes det var veldig gøy!
Etter møte gikk Lars og resten av folket til Hope Senteret for å lage mat til kvelden, mens jeg gikk på besøk til Rebekah og hjalp ho litt med ungene. Jeg syntes det er veldig kodelig å besøke folkene her og spesielt være med ungene og leke med dem. Så mens Rebekah lagde kake til i morgen og vasket litt, så lekte jeg med ungene.
På kvelden gikk vi til Chiselet og hadde møte der. Det var barnevelsignelse for maia (datter til Nicu), og Geir og Elin var en del av det. Barna i menigheten sang og deretter gikk de på søndagskolen.
Geir talte og Marius oversatte for han. Det var utrolig bra møte, med lovsang og bønnestund. Bandet «Umar la umar» spilte på møte. Etterpå hadde vi mat. Ingleif, Janet, Lisbeth, Ola og Lars lagde rundstykker og lapper. Mens Oaia lagde potetsalet og pølse.
image

image
image
image

2 thoughts on “Chiselet

  1. Chr Reme says:

    Hei, Åse Lene! Du er god til å skrive og legge ut bilder! Takk for inof fra teamturen! Gud velsigne deg! Hilsen ChR

    • Åse Lene Tobiassen says:

      Tusen takk Christian! Koselig å se at noen leser det jeg skriver, og det er viktig at dere får sett hva dere støtter;) Gud velsigne deg også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *