Handledag i Bucuresti

I dag pakka vi minibussen ikke bare for å se Ceausescu sitt palass, eller sende Per (rektoren for bibelskolen i Vennesla) tilbake til Norge, men også for å handle til Romania.
image
Først var vi en plass for å sjekke ut hvilke bøker som fantes der, for etterpå å skaffe Elin sin daglige dose starbucks. Vi tok en kjøretur rundt palasset som ceausescu bygget for seg, i tillegg så vi palasset han bygget for kona som hun ikke ble fornøyd meg og det hun fanatisk likte. Et presidentpar med litt sær smak, 3000 helt unike rom som kanskje tok knekken på den Rumenske økonomien.

Elisei sto å ventet på oss utenfor en kristen bokhandel, der var det mye fint. Vi kjøpte en del bøker og titt forskjellig der. Det var også spennende og litt spesielt å handle der for rett under butikken, i kjelleren, var det et fengsel som Richard Wurmbrand satt i og ble torturert i på grunn av sin tro på Jesus.

Vi gikk etterpå på et kjøpesenter for å spise mat, fylle på starbucks behovet og mest av alt handle mer bøker og spill. Bibelgruppe til Åse Lene hadde samlet inn penger til bøker og vi kjøpte en hel haug, bøker billigt i Romania.

På Jørpeland hadde Lisbet og Ola sin familie også samlet inn penger blandt venner og de kjøpere Lisbet spill og leker for til Håp Senteret, pedagogiske leker, spill og bøker selvfølgelig. Så det blir utrolig gøy å vise alt dette til de som jobber på Håp senteret i morgen. Julia fra Romania var kjømpeflink til å hjelpe til med jakten på de gode bøkene.

 

Dagen ble avsluttet med litt mer handling, noe til oss selv og noe babygreier til Nico og Malutsa i Chiselet. En utrolig givende dag.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *