Håpsenteret April 2016

Kjære venner av Håpsenteret

”Troen er et pant på det vi håper, et bevis for det vi ikke ser.” Hebreerne 11:1

I 2005 startet vi å strekke ut hender til nabolaget her og vi visste at det var dette Gud ønsket at vi skulle gjøre. Det har ikke vært lett og i begynnelsen gikk det sakte fremover. I 2010 ble vi velsignet med et bygg som ble bygget med de riktige fasilitetene for vårt arbeid, det var en drøm som gikk i oppfyllelse. Det har fortsatt ikke vært lett og det går fortsatt sakte fremmover. Men troen er et pant på det vi håper på, og et bevis for det vi ikke ser. Noen ganger blir vi velsignet med muligheten til å se et glimt av det-vi-ikke-ser men allikevel ser med våre indre øyne. Og mens vi ser glimtene av Hans kraftfulle gjerninger og kjærlige omsorg overgår håpet i Ham alle utfordringer og skuffelser .

IMG_4068

I de siste månedene har vi opplevd en forvandlig i nabolagets beboere. De har blitt livligere og tar åpent imot Guds ord. En gruppe av voksne og barn har gitt sitt liv til Herren, noen for første gang og noen har fornyet sin relasjon til Ham.

Mariana, mor til 10 barn, har fortalt oss om hvordan hele atmosfæren i huset har forandret seg. To av de eldste barna har bestemt seg for å følge Jesus. ”Jeg våknet opp en morgen og barna mine var i full gang med å be i sammen før de dro til skolen”.

IMG_4070

En morgen mens vi hadde vår Bibel- og bønnestund med barnehagen startet plutselig fem år gamle Melisa å be høyt: ”Herre, vi har ingenting å gi deg. Men vi vil gi deg vårt hjerte”.

Fatima, damen som hjelper oss med å vaske senteret (og bor i nabolaget) sa en morgen, med tårer i øynene: ”Jeg føler at Den Hellige Ånd gjør noe kraftfullt i dette nabolaget. Jeg kan kjenne det på meg.”

Dette er noen eksempler på de glimtene vi har fått i det sisten. Og når vi ser de dyrebare barna og de flotte smilene deres blir vi minnet på hvorfor vi er her.

IMG_4069

Håper du kan be sammen med oss om at barna fra nabolaget her vil se at det er mye mer i livet enn det mørket de opplever hver dag i nabolaget sitt. Og at de virkelig vil se at de HAR verdi hos Jesus Kristus. Og om at våre arbeidere aldri skal miste tilliten til Gud og kallet han har gitt oss.

IMG_4063

Tusen takk for at dere deler børen for innbyggerne i nabolaget her. Og aldri undervurder verdien i støtten du gir og bønnene du ber.

Med stor takknemlighet, Arbeiderne på Håpsenteret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *