Last night in Roseti!

I dag har vært en lang dag. Meg og jentene lå våkne til i 1 tia å snakka. Og vi sto opp igjen klokka 7.. Deretter gikk turen til hope senteret hvor meg og pappa tilbrakte meste parten av tiden på kjøkkenet. Vi bakte sååå mange ting! Rundstykker, boller, firkløverkake, formkake, eplekake og 2 browniser. Så vi sto på kjøkkenet til i halv tre tiden. Og da følte vi det var på tide å gå hjem å slappe av litt. Julia og Alina kom med meg hjem for å slappe av litt.

20120229-005231.jpg
Jeg snakket med mamma på skype og ble tante til en fantastisk gutt på samme tid. Så jeg var helt i skyene. Reinhard inviterte meg til å spise middag hos dem. Pappa orker ikke, men jeg takker ikke nei til slikt! Jeg elsker å være hos Reihard å de! I can feel the love!!
På kvelden gikk vi til Roseti på møte. I dag var siste dagen jeg fikk være der før jeg reiser. Så det var litt trist, og jeg måtte si hade til alle.. Det virket forresten som om alle likte kakene og alt ble spist opp!:)

20120229-005741.jpg

20120229-005922.jpg
Jeg er forresten hos Reinhard å de i natt også. Har skrivd dette innlegget fra mobilen, så derfor bildene ikke er 100%. Men litt er alltid bedre en ingenting. Så skal jeg heller legge ut noen bilder i mårra!:)
– åse lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *