Klar for å dra til Bucuresti

Akkurat nå sitter jeg å venter på at klokka skal bli 03.00. For da skal vi reise til Bucuresti for å kjøre Rachel og Carrie til flyplassen. Så nå har jeg altså litt tid til å fortelle dere om de to siste dagene.
I går var det søndag, så det var først kirke klokka 10.00. Jeg var så trøtt mens vi satt i kirka så jeg holdt på å sovne. I tillegg var det utrolig så det gjorde bare ting enda værre. Kirka var ferdig i 1 tia. Etter kirka gikk vi for å spise middag. På kvelden i går var jeg møte i Carmidari. En av damene der hadde ungen sin med seg. Ei av de jeg ga klær til, så jeg holdt ho mens vi hadde møte, så mora kunne følge med. Koselig! Seinere på kvelden lagde vi brownie og hadde en jentekveld med Julia, Rachel, Amber, Carmen og meg! Det var kjempe koselig! Vi kom hjem halv 1, og da var det bare rett i seng!
——————————————————————————-
I dag kunne jeg sove så lenge jeg ville. Men jeg våknet rundt 9, men lå i senga helt til klokka 10. Det var nydelig! Etter det var det bare å starte jobbingen. Først gjorde meg og Carmen reint utenfor huset, feide hele uteområdet. Det var ekstremt varmt når det sikkert var 35 grader eller mer. Etter det gjorde vi reint et kjøkken, som de bruker om sommeren. Så gikk vi til en av leilighetene og gjorde den rein. Så det var mye vasking og rydding i dag. Meg og Carmen lagde verdens beste middag i dag!

20120710-015742.jpg
Det var kjempe godt!
Julia og Rachel kom bort. Så vi gikk ut for å sole oss, og lå der i ca en time!
Klokka 6 gikk vi for å spise på en resturant. Fordi vi hadde lyst til å gjøre den siste dagen til Rachel og Carrie så bra som mulig. Det var utrolig god mat der, og jeg hadde fisk! Det var super godt!

20120710-020049.jpg
Ekkelt med flue på tallerknen, men nesten umulig å unngå… Men maten var nydelig!

20120710-020202.jpg
Dette var gjengen som var ute å spiste. Etter vi var fedige der tok noen av oss en tur til parken. Så vi gikk rundt der til sikkert i 10 tia. Da var det 31 grader ute! Siden da har vi vært i leiligheten og kost oss, og jeg har til og med fått skypet litt med mamma og pappa! Var deilig å snakke litt norsk!:) nå er det bare 1 time til vi kjører til Bucuresti!;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *