Herren er nær hos alle dem som kaller på ham i sannhet.

Dagen i går var helt fantastisk! Jeg var i Oltanita og møtte min bestevenninne, Ana Maria! Vi kjørte dit i 2 tia, så var vi rundt på husbesøk.

20120714-233151.jpg
Så jeg fikk vært med Ana Maria så det var koselig. Moren hennes fortalte meg at ho ikke ville bruke navnet sitt lenger, men bli kalt for åse lene junior. Så det er litt morsomt. Om to uker skal jeg reise dit og bo der i noen dager, så det blir spennende!
Når vi var ferdige med husbesøk gikk vi til en resturant og spiste middag. Etter det gikk jeg hjem med Reinhard, mens de andre gikk på ungdomsmøte. På kvelden kom det to jenter fra Irland, som skal bo i garagen til Brad. Mens jeg har flyttet inn i huset.
———————————————————————————
Jeg hadde en rolig start på dagen i dag. Snakket litt med mamma på skype. Deretter tok jeg en tur til butikken, måtte kjøpe noe slik at jeg kunne lage salat. Så fikk jeg gjort det når jeg kom tilbake fra butikken. Lagde også iskaffe, siden vi hadde besøk så ville jeg servere noe. Klokka tre reiste jeg til Chiselet sammen med teamet fra Texsas og jentene fra Irland. Vi gikk på besøk til Nicu og familien.

20120714-234417.jpg
Veldig fint hus! Mora til Nicu lager verdens beste kaffe, så jeg har alltid det når jeg går dit.

20120714-234826.jpg
Nicu ville tydeligvis at jeg skulle si noe på møte i dag, men fikk heldigvis 2 timer å forbrede meg, eller hvertfall tenke litt på hva jeg ville si. Og jeg skulle synge en sang. Så Mirela gikk med meg til Vali, for å øve litt med han, slik at jeg var litt forbredt.
Møte begynte klokka 6, og det var helt fantastisk! Liker møtene veldig godt! Tamet fra Txas delte også noe. Etter møte gikk vi til Nicu sitt hus og spiste kylling.

20120714-235505.jpg
Enda en fantastisk dag i Romania!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *