Inntrykk fra Romania

Nå har det vært en stund siden jeg var i Romania sist, og det var på tide å reise ned igjen. Denne gangen reiste jeg med mamma og pappa. Vi reiste ned for å være sammen med folkene der og jeg hadde selvfølgelig en del planer om å ha jente møter og andre ting jeg gjorde mens jeg bodde der.

Etter å ha vært borte en stund er det mye som har skjedd og mange inntrykk.

Jeg hadde jente møte i både Caramidari (Hope Center), Bogata og Chirnogi. Det var utrolig koselig å se alle jentene igjen og hva Gud gjør i livene deres. Jente møte på Hope Senteret gjorde veldig stort inntrykk på meg. De lengter virkelig etter en forandring i livene sine, de ønsker å se en forandring i nabolaget og noen av jentene skal døpe seg i Mars.

 

 

 

Ellers var jeg en del i Rasa hos Reinhard og Darcey. Det er så spennende med det huset de bygger nå. Jeg er så satt ut av hvor stort og bra det er, og jeg tror det kommer til å ha stor påvirkning på mange mennesker.

Det begynner å bli ferdig, men fortsatt mye å gjøre før de skal åpne det i mai. De ser fortsatt etter rette folk til å jobbe der, og de skal se hvordan andre driver slike hus andre steder i Romania. Dette prosjektet trenger støtte og forbønn!

Ellers var meg, mamma og pappa med Nelia rundt i nabolaget rundt Hope senteret en dag. Vi besøkte noen familier. En av de var ei jente jeg hadde på jente gruppa mi for to år siden, som ble giftet bort og har nå fått en baby. Hun er bare 15 år, mannen er ikke mye eldre og de bor hjemme hos han sin familie. Dette er en av de tingene jeg syns er vanskelig og uforståelig. Vi møtte også en liten gutt som ble veldig glad i pappa og gikk hånd i hånd med han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *