Working day!

Dagen startet med bibeltime. Etter det gikk jeg til hope senteret. Det er ikke så mange unger der nå, siden de har sommer ferie. Så det er bare når noe spesielt skjer at de kommer. Ellers er de der å leker noen ganger. Det har blitt veldig fint der. De har satt opp lekestativ:

20120705-201230.jpg
Grunnen til at jeg gikk til hope senteret var for å vaske teltet de bruker til tent eventene. Det var utrolig varmt! 36 grader i skyggen, så Det var veldig varmt når vi gjorde det i sola.

20120705-201622.jpg
Det tok ganske lang tid å vaske teltet, og det var bare en side i dag. Det tok sikkert 2-3 timer. De tok en side i går og en på tirsdag. Og det er fortsatt noe igjen. Men usikker på når det skal bli gjort. Når jeg kom tilbake til Brad sitt hus var det bare videre på neste jobb. Og det var å pakke ut av de eksta tingene jeg tok med meg, som er til folkene her i Romania. Jeg måtte sortere det og prøve å finne ut hvem jeg skal gi det til.

20120705-202425.jpg
Så må bare be om at gud skal vise meg noen som trenger det.
I Carmidari hvor hope senteret ligger er det to babyer. En på 4 dager og en på et par månder. Så skal besøke de en av de nærmeste dagene og gi de noe tøy. På kvelden var vi bare hjemme hos Brad og hadde en liten jentekveld og bare koste oss 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *