Tilbake i Romania

Nå er jeg tilbake i Romania, etter å ha vært hjemme i Norge/USA på juleferie. Det var veldig godt å være hjemme, være med familie, venner, gå i menigheten og slappe av litt. Jeg var hjemme i fem uker, og var klar for å reise tilbake til Romania igjen.

Den første uka i Romania ble ganske rolig. Måtte finne plassen min igjen, pakke ut tingene og få orden på regninger som hadde bygget seg litt opp mens jeg var vekke. Nå bor jeg i leiligheten alene, og merker at det blir litt ensomt noen ganger og gir meg litt for mye tid til å tenke.. Så det har vært mange skype samtaler med mamma og vennene mine.

IMG_1170

Jentemøte i Bogata på lørdag.

Forrige uke var noe helt annet. Den var rett og slett topp, slik som livet i Romania vanligvis er. Jeg var på Hope Senteret hver dag, lagde mat til ungene, hadde jente møter og barne program. Det var også en bønneuke her nede, slik vi hadde hjemme i begynnelsen av året. Så hver kveld kl.18 møttes vi i kirka og hadde bønn og lovsang.

Vi hadde et møte med teamet i Roseti i begynnelsen av uka, hvor jeg fikk tre jenter jeg skulle be for hele uka. Jeg visste ikke hvem jentene var, men ba hver dag for de og at jeg skulle få sett hvem de var når jeg skulle dit lørdag morgen. Når jeg kom til Roseti lørdag morgen, gikk jeg og satt fra meg tingene og begynte å snakke med noen jenter som satt der. Satt meg ved siden av dem og spurte hva de het. To av jentene var de jeg skulle be for. Jeg ble så glad og kunne nesten ikke slutte å smile! Gud viste meg hvem de var!

De siste dagene har jeg vært syk. Forkjølelse går rundt på teamet her, og med min flaks fikk jeg det. Føler det har blitt værre i dag, så hvis dere har lyst til å be for meg, om at jeg skal bli frisk og tilbake til det normale så er jeg veldig takknemlig for det 🙂

One thought on “Tilbake i Romania

  1. Aina says:

    God bedring Åse Lene. Ber for deg. Det er ikke godt å være syk alene…. Håper det er noen som drar omsorg for deg nå!! Hilser deg med Salme 115.11-13. Herren husker på deg og går ved din side hele tiden. Gud velsigne deg Åse Lene Klem Aina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *