Svartehavet!

På tirsdag kjørte vi med en stor buss og en minibuss til Constansa. Vi var ca 60 stykker til sammen og 27 stk som var nordmenn. Det var utrolig koselig å ha så mange Rumenere med på turen, og de satte så pris på at de fikk være med. Noen av de har aldri vært med svartehavet før, så de storkoste seg.
image
image
image
Bussturen varte ca 2,5-3 timer. Så det var et stykke. Men vi koste oss veldig med musikk og godt selskap.
Geir koste seg i baksetet med ungdommene:)
image

Vi kom fram i 3 tia tirsdag, og alle gikk rett til stranda og ut i vannet. Det var kjempe deilig. På kvelden gikk vi langs standa, der det var mange butikker vi kunne gå innom.

På onsdag kom noen av ungene fra hope senteret for å tilbringe dagen med svartehavet. Så dagen gikk til å være på stranda, leke med ungene i vannet eller på stranda. Og noen valgte å bare slappe av på stranda.
image
image
På kvelden gikk vi å spiste på en restaurant, og etter det gikk vi litt rundt i gatene. Vi fant et slags tivoli som var der, med karuseller og slike ting. Så vi var en hel gjeng der. Det var gøy å ta med seg ungdommene fra Romania som aldri hadde vært i karuseller før.
image
I halv 11 tia samlet vi oss på stranda for å synge og kose oss. Men det ble lek å morro i stede. For en herlig måte å tilbringe den siste dagen i Constansa sammen med fantastiske mennesker.

Nå er vi tilbake i Calarasi og lader opp til en helg med mye opplegg. Teamet fra Norge var i Chiselet for å dele ut invitasjon til telt leiren, som begynner i morgen. Mens Thea Emilie, Tirill og meg var i Roseti på jente kveld. Vi grillet, spilte vollyball og koste oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *