Nytt liv

Nå er jeg endelig i Romania igjen og vært her to uker. Mamma og Pappa var med meg de første ukene og kjørte de til flyplassen på fredag. Var en trist avskjed, men takker Gud for at jeg har skype og facetime, så jeg kan snakke med de når behovet kommer.

Det er utrolig mye som har skjedd de to ukene jeg har vært her, samtidig som det har vært ganske rolig. Mens mamma og pappa var her var vi veldig fokuserte på å finne en leilighet. Noe vi faktisk klarte å finne, etter å ha sett på mange leiligheter. På slutten var jeg veldig lei av å se på falleferdige leiligheter, som var altfor dyre. Heldigvis fant vi en som var helt perfekt, den ble bare finere og finere for hver gang vi så den! Gleder meg til den er min og jeg kan flytte inn. For øyeblikket bor jeg i en leilighet med ett rom, to køyesenger, sammen med 4 andre jenter. Veldig koselig, men også veldig fult..

På de to ukene jeg har vært her har jeg rukket å være syk to ganger. Først med spysyka og deretter forkjølet, noe jeg ikke er blitt frisk av enda.. Så det er veldig slitsomt her i varmen, og med mye som må ordnes.

Romania

Legger med et bilde fra en av dagene jeg var på Hope Senteret og lekte med ungene. Elsker å være tilbake i Romania og gleder meg til å se hva dette året bringer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *