Nyhetsbrev fra Håpsenteret

Dåp på Håpsenteret, 8. September 2013
Helt fra begynnelsen av arbeidet vårt i 2005 i nabolaget Cărămidari, har Sunta, Iaşar og Nuşa vært der og deltatt i barneprogrammene. De var en stor del av det andre barnehageinntaket i 2007, etter at de startet i første klasse. Vi husker fremdeles når vi gikk til hjemmene deres tidlig om morgenen for å vekke dem opp til skolen.

Bilde av de tre i 2006
De brukte mye tid med Håpsenter teamet (selv før Håpsenteret var bygd), for å få hjelp med leksene, leke og bare tilbringe tid med teamet. I løpet av disse årene fikk de muligheten til å lære om kjærligheten Jesus Kristus har for dem, og muligheten til å oppleve han personlig. Siden da har de kommet en lang vei.

Bilde av de tre
Tidligere i år tok de et valg om å gi deres liv til Herren og leve for han. De var veldig seriøse om valget, og de begynte å snakke om å bli døpt. Om kvelden den 8. september ble de døpt. Alt skjedde ute i hagen foran Håpsenteret, så alle kunne se hva som skjedde. Det var en vakker kveld med mange folk fra nabolaget. Sunita, Iaşar og Nuşa var spente på denne store hendelsen i deres liv, og de kunne ikke vente med å vise folk rundt dem at de ikke kan leve uten Jesus.

Dåpen 2013
Vennligst fortsett å be for disse tre unge barna. De daglige prøvelsene de møter i nabolaget og med familiene deres, er hardere enn de fleste av oss noen sinne kan forstå. Vær så snill å be om at de skal forbli sterke i Kristus, og at de ikke vil bli overvunnet av prøvelsene og fristelsens de blir møtt med i hverdagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *